Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ajatuksia luonnonkosmetiikasta

march 9, 2017, Beauty

 

Kaupallinen Yhteistyö Natural Goods Companyn kanssa

Olen mukana hiukan erilaisessa yhteistyöprojektissa, josta olen kovin innoissani. Tutkitaan nimittäin tämän vuoden aikana Natural Goods Companyn kanssa Suomen markkinatilannetta luonnonkosmetiikan osalta. Natural Goods Company on siis johtava luonnonkosmetiikan maahantuoja ja asiantuntija, ja meitä on useampi bloggaaja tätä tutkimusta edistämässä. Tarkastelemme erityisesti kuluttajia jotka eivät käytä luonnonkosmetiikkaa, mutta kaikki ajatukset ovat toki tervetulleita. Jos haluat jeesata meitä, niin täältä pääset osallistumaan kyselyyn. Kyselyn täyttämällä voit myös osallistua arvontaan, jossa on ihania hemmottelupalkintoja.

I’m doing a collaboration with Natural Goods Company, which is the leading all natural cosmetics importer and specialist in Finland. We are doing a market research in Finland, so it’s way beyond a blog collaboration. So much fun to do something. a little different and seeing the results after this on-going year. My own opinion on all natural eco cosmetics is pretty neutral. I have never thrown into it, but I still find them interesting. Such a nice project, hope you enjoy the pictures!Olen itse aina suhtautunut aika neutraalisti luonnonkosmetiikkaan. En ole koskaan innostunut siitä täysin, mutta negatiivisilta mielikuviltakin olen säästynyt. Totta puhuen olen aikoinaan “vahingossa” käyttänyt luonnonkosmetiikkaa, kun olen vasta jälkikäteen huomannut luottotuotteen sertifioinnin. Minulle siis luonnonkosmetiikka itsessään ei ole ollut riittävä syy ostaa sitä, mutta en ole pistänyt vastaankaan jos tuote on ollut hyvä.

Myönnän että joskus muinoin saatoin yhdistää luonnonkosmetiikan ituhippeilyyn, mutta viime vuosina mielikuvat ovat rutkasti muuttuneet. Luonnonkosmetiikkaa löytyy useista eri hintaluokista ja miellän sen selektiiviseksi kosmetiikaksi. Koen että se on puhdista ja varmasti hyväksi käyttäjälleen. Luonnolliset ihonhoitotuotteet kiinnostaa, mutta en näkisi itseäni käyttämässä eko-meikkejä. Meikkihifistely on yksi suurimmista intohimoistani ja tuntuisi tylsältä rajata tuotteet niin pieneen kategoriaan. Testata voi toki aina, mutta tuskin tulisin koskaan luopumaan “normaaleista” meikeistäni.

Oma suhtautumiseni on siis aika neutraali, mutta mitä mieltä te olette? Olisi mahtavaa jos osallistuisitte kyselyyn, niin saataisiin mielenkiintoista statistiikkaa ylös. Ihanaa päivää!


Photos by Maria Hästbacka

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *