Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Let it Snow

january 10, 2017, outfit
winter-style-outfit-blog

Palataan vielä hetkeksi viikonlopun lumisiin tunnelmiin. Täytyy kyllä perua sanat ilman lauhtumisesta, sillä kyllä nämä maisemat hakkaa räntäkelin mennen tullen. Mutta jos jotain hyvää pitää keksiä, niin pääsen varmaan kohta taas pyöräilemään. Pyörä ei ole juuri pyöräkellarissa käynyt, vaan vielä joulun jälkeenkin olen liikkunut tyytyväisenä fillarilla. Aina löytyy jotain positiivista!

Huomenna koittaa viikon sisään toinen työmatka, ja tällä kertaa suuntana on Kööpenhamina. Tosin teema on sama kun Hampurissakin, nimittäin kaupungille en töiltä kerkeä ollenkaan. Videokamera kulkee mukana tälläkin kertaa, tosin yritän ottaa InstaStoriesiin / blogiin myös matskua päivän aikana. Vähän jännittää että mitä tosta viikon videoblogista oikein tulee, kun täydellistä ja upeaa leffatasoista matskua siitä ei saa millään – enemmänkin köyhän naisen iholla-ohjelmaa tai jotain sinnepäin. Toisaalta mukavaa mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja tehdä välillä jotain erilaista, vaikka samalla perfektionisti puoleni minussa puree hammasta. Mutta katsotaan mitä siitä tulee!

Gosh I suddenly love winter so much, I mean how beautiful the snow looks? Sadly it’s all gone now, in one single day – it’s crazy how rapidly the weather can change up here. 

Tomorrow it’s time to pack my bags again and head to Copenhagen to another work-related thing. So there’s no time to explore the city whatsoever, but I’ll definitely have a fun day with Essie anyway. I’ll keep you guys posted!

winter-style-outfit-blog4

Olette muuten kyselleen paljon mun Dr.Martenseista ja täytyy sanoa että olen ihastunut niihin täysin! Niissä oli aluksi hiukan sisään ajamista, mutta nyt ne on mitä täydellisimmät talvikengät säälle kuin säälle. Paksummat sukat jalassa ei edes kovimmilla pakkasilla päässeet varpaat jäätymään.

You have been asking my opinion on my Dr.Martens and I absolutely love them. At first they were pretty stiff, but they have become super comfy since wearing them a lot recently. So I can totally recommend them, they are the perfect everyday winter shoes. 

winter-style-outfit-blog2 balmuir-kid-mohair winter-style-outfit-blog3

Global Beanie (similar here!)
Ray-Ban Sunnies from Zalando*
Balmuir Scarf* (similar here!)
Samsoe Samsoe Jacket
Soft Goat Sweater* (also love this one!)
Twist & Tango Leather Pants*
Dr.Martens from Zalando*


postaus sisältää mainoslinkkejä / *tuotteet saatu

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *