Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kun elämä on vähän levällään

august 17, 2017, Personal

Viimeiset pari viikkoa on tullut nukuttua huonommin ja vasta äsken ymmärsin että mistä kiikastaa. Tällä hetkellä asuntotilanne on vähän kinkkinen, kun kämppä pitää luovuttaa lokakuussa ja meillä ei toistaiseksi ole seuraavaa kohdetta. Totta puhuen meillä ei ole edes vuokra-asuntoa, johon muuttaisimme väliaikaisesti. Alunperin tarkoitus oli muuttaa ystäväni yksiöön, mutta kun tilanne näyttää siltä että tarvitsemme vuokrakämppää pidemmäksi (6-12kk) aikaa niin päätettiin että otetaan hiukan isompi asunto. Muutama kiva kämppä onkin löytynyt, mutta vuokranantajiin on ollut mahdotonta saada yhteyttä lomakuukausina. Tähän päälle vielä kaikki häihin liittyvä hässäkkä, niin pientä stressiä on tosiaan ilmassa – eikä ihmekään että uni ei tule normaalisti.

I haven’t been sleeping well during the past couple of weeks. I just realized why… We have been struggling finding a new apartment and we have only 6 weeks left until we need to move out. So we need to rent a temporary apartment first and then find + renovate a new apartment. We also have our hands (and budget) full with all the wedding planning, so wonder why I have been sleeping restlessly lately. 

Koitin nyt helpottaa muuttoon liittyvää ahdinkoa viemällä kirpparille mahdollisimman paljon tavaraa ja täytyy sanoa että heti tuntuu paremmalta, kun ei ole nurkat täynnä muutettavaa roinaa. Ajattelin että alan ehkä pikku hiljaa pakkaamaan tavaroitakin, niin muutto lokakuussa sujuu sitten kevyemmin. Yritämme myös hoitaa hääjärjestelyt hyvissä ajoin kuntoon, niin keväällä ei tarvitsisi enää tehdä muuta kuin odottaa ja nauttia siitä ajasta.

Tänään meillä on palaveri yhteen kohteeseen liittyen, jota ollaan odoteltu koko kesä. Se on jo sitten isompi rakennusprojekti mikäli kaikki menee nappiin. Kerron heti kun se tai joku muu kohde napsahtaa kohdalle! Pyrin aina ajattelemaan että asioilla on tapana järjestyä ja kyllä ne asiat varmasti pian järjestyykin – tavalla tai toisella! ?

The first step to help the anxiety was to clean out my closet, so now I have at least 60% less stuff and I definitely feel better about moving. I also thought about starting to pack up slowly, so it doesn’t feel that drastic when the moving day comes. We are also trying to plan the wedding as much as possible, so that everything would be ready by next year and we wouldn’t need to stress about it. 

Today we have a meeting that we have been waiting all summer (regarding an apartment project), so hopefully everything goes well. It’s a huge project so even if we would get it, it would take time to get all the paperwork etc. done. But I’ll keep you guys updated!

Photos by Linda Juhola

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *