Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kuinka pukea trenssi 4/4

april 28, 2018, fourways, outfit

Saavuin viime yönä takaisin kotiin muutaman päivän työmatkalta Köpiksestä. Oli ihan super hauskat pari päivää Lindan kanssa, laitan sen reissun antimista enemmän kuvia huomenna. Parasta oli se että päästiin viimein laittamaan meidän podcast liveksi ja fiilistelemään palautetta yhdessä. Ollaan vieläkin ihan sanattomia teidän reaktioista! Ihan mieletöntä palautetta, mahtavaa että te olette tästä yhtä fiiliksissä kun me. Avasin juuri iPhonen podcast-appin ja huomasin että meidän molemmat jaksot on top-listan sijoilla 1. ja 2. – mitä ihmettä? En pysty sanoin kuvailemaan kuinka fiiliksissä ollaan! Jaksoja ollaan suunniteltu nyt elokuulle asti ja ideoita tulee koko ajan lisää, joten jutut ei tosiaan lopu kesken. Ja tiedoksi niille jotka kyseli, jaksot löytyy tarvittaessa myös Soundcloudista.

Here’s the last outfit of my trench coat outfit challenge. You wished to see the trench coat paired with a dress, so here it is! I actually really like the combo, even though I thought that I would find it too ladylike. It’s classy, yet still trendy at the same time.Hope you liked the challenge as much as I did. You can find all the outfits under the tag fourways,  hope you have a beautiful weekend!

Nyt asuhaasteen pariin! Enemmistö toivoi trenssi-asuhaasteen viimeiseksi asuksi mekkoa, joten mekolla mentiin! Ajattelin että mekon ja trenssin yhdistelmästä tulisi heti sellaiset täti-fiilikset, mutta itse asiassa tykkään tästä asusta hurjasti. Kai se on sitten todistettu että trenssi todella toimii? Kaikki haasteen asut löytyy fourways-tagin alta. Kyllä mä vielä postaan kuvat farkkujenkin kera, kun muutama teistä toivoi sellasta asua. Toivottavasti tykkäsitte tästä haasteesta ja aurinkoista viikonloppua kaikille! ❤️

Illesteva Sunnies
Tiger of Sweden Coat*
&Other Stories Dress (similar here and here)
Nakd earrings (similar here!)
Gucci Belt
Chloé Bag
Flattered x Linda Juhola Shoes *


postaus sisältää mainoslinkkejä

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *