Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kuinka pukea trenssi 3/4

april 23, 2018, fourways, outfit

Tässä tämän asuhaasteen kolmas asu ja myöskin “uusi” Chanel ensimmäistä kertaa käytössä. Se on kyllä ihan täydellinen kesälaukku, just sopivan kokoinen ja niin freesi. En malta odottaa että pääsen käyttämään sitä kaikkiin ihaniin kesämekkoihin yhdistettynä! Vielä olisi yksi osa tätä trenssi-asuhaastetta jäljellä. Haluaisitteko mieluummin nähdä trenssin yhdistettynä mom jeanseihin vai mekkoon? Kertokaa, niin mä kuvaan.

Tehtiin myös juuri meidän podcastiin liittyen päätöksiä, kiitos kun olette jaksaneet odotella. Torstaina tulee aloituksen kunniaksi kaksi jaksoa liveksi ja siitä lähtien torstai toimii meidän vakiopäivänä. Keskiviikkona mennään taas Lindan kanssa studioon ja ideoita on vaikka kuinka. 😍

This is the third outfit of this trench coat outfit challenge, here you can also see my new Chanel in action – I’m totally obsessed! Would you like to see the fourth outfit with mom jeans or a dress instead? Let me know, so I’ll shoot it for you. 

Pakko myös kehua näitä Marks & Spencerin valkosia housuja! Mun on tosi haastavaa löytää itselleni valkosia liehuhousuja, nimittäin ne aina joko kinnaa reisistä tai on isot vyötäröstä – yleensä myös joko taskut tai pikkarit kuultavat läpi. Näissä ei ollut probleemaa mihinkään suuntaan ja kerrankin lahkeetkin ovat oikean pituiset!

Saint Laurent Sunnies
Tiger of Sweden Trench Coat*
Zara Blouse
Marks & Spencer Pants*
Chanel Bag
Saint Laurent Pumps

*saatu

Photos by Metti Forssell

25 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *