Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kuinka pukea armytakki 2/4

august 31, 2017, outfit

Jatketaan asuhaasteen parissa myös tänään! Tässä toinen asu, joka on ollut kesän aikana kovassa käytössä niin arkena kun reissatessakin. Harmi että tota jumpsuitia ei enää saa, nimittäin se on mitä täydellisin vaatekappale. Ei mene matkalaukussa ryppyyn ja luontuu töihin sekä vaikka juhlamenoihin. Eli jos törmäätte vastaavanlaiseen vaatteeseen, niin täältä lämmin suositus.

Tänään on kiva päivä tiedossa, sillä Linda saapuu päiväksi Suomeen. Osallistutaan yhdessä yhteen Maybellinen päivätapahtumaan ja vähän keretään nyt aamusta hengailemaankin. Hauska päivä siis takuulla luvassa!

It’s time for another outfit of this week’s outfit challenge. I have been wearing this jumpsuit multiple times during the summer, it’s perfect for any occasion; for work, traveling, dinner – you name it. Too bad it’s from the previous collection, but if you see a similar one, I warmly recommend getting it. 

Soon I’m heading to Linda’s hotel to catch up with her and later on we are attending an event together. Lovely day coming up for sure!

Skinnydip Sunnies
Levis Jacket (similar here and here!)
Club Monaco Jumpsuit (similar here!)
Gucci Bag
Acne Shoes


postaus sisältää mainoslinkkejä

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *