Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kuinka pukea armytakki 1/4

august 30, 2017, fourways, outfit

Nyt vihdoin saadaan mun lemppari asuhaaste käyntiin, nimittäin neljä tapaa pukea armytakki. Armytakki on ollut ehdottomasti käytetyin takkini viimeisen puolen vuoden aikana, joten neljä todella erilaista asua oli helppo laittaa kasaan. Muutaman kerran kesän aikana on tullut käytyä myös juhlimassa ja sillonkin armytakki on valikoitunut päälle. Se on myös näille alkusyksyn ilmoille juuri sopivan kevyt päällystakki ja tuo mukavan ripauksen väriä asuun kun asuun. Tämä ensimmäinen asu on monesti päällä ollut helppo arkiasu, jonka vihdoin sain myös kuvattua teille. Toivottavasti tykkäätte!

Pahoittelen että videoita ei ole tullut vähään aikaan, mutta mulla on onneksi takataskussa tosi monta ideaa syksyn varalle – eli en ole unohtanut videoita ollenkaan. Välillä vaan tekee hyvää pitää taukoa, niin ideoita alkaa kumpuamaan ihan uudella tavalla. Ja hei, jos teille on mitä tahansa muita postausideoita mielessä niin saa kertoa!

It’s time for another outfit challenge again. This time I’m going to show you four ways to style my favorite army jacket. This jacket has been my go-to item during the entire summer, it just goes so well together with everything. It’s also a great staple piece for fall as well, because it’s warm but still really lightweight. Hope you like it !

Ray-Ban Sunnies from Zalando*
Levis Jacket (similar here and here)
H&M Shirt
Only Jeans
Balenciaga Bag (similar here!)
Gucci Shoes


postaus sisältää mainoslinkkejä

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *