Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Koukussa Podcasteihin

january 4, 2018, outfit

Koukutuin joululomalla ihan totaalisesti podcasteihin! Formaatti, joka ennen tuntui hiukan vieraalta on vienyt minut mennessään. En ole koskaan (tai siis teiniaikojen HIM-fanituksen jälkeen) ollut kova kuuntelemaan musiikkia ja yleensä Youtube-videot tai Frendit pyörii taustalla kun puuhastelen kotona. Videoihin tykkään kuitenkin paneutua, joten välillä niiden katsominen sivusilmällä on tuntunut tuhlaukselta – podcast on ollut täydellinen ratkaisu tähän! On ollut mieletöntä kuunnella mielenkiintoisia keskusteluja samalla kun käsittelee kuvia tai meikkaa, ja podcastit ovat myös toimineet mitä parhaimpana kannustimena siivoukseen. Muutamat joulusiivoukset tuli tosiaan tehtyä podcastien tahtiin ja itse siivousprosessi sujui äärimmäisen kevyesti kun ajatukset oli ihan muualla.

Olen kuunnellut pitkälti tuttujen höpinöitä, mikä on ollut kyllä mielettömän hauskaa. Tosin siinä on se huono puoli että yritän aina epätoivoisesti osallistua keskusteluihin, kunnes tajuan että olen yksin kotona imuroimassa, enkä Hannan ja Joonaksen keittiössä. Myös Saran, Mariannan ja Elisan podit on tullut kuunneltua ja Afterwork:in tyttöjen jutut nappaa myös lujaa. Välillä kun kaipaan muistin virkistystä ruotsin kieleen, kuuntelen myös Petra Tungårdenin ja Linn Olssonin podeja.

Ainiin ja olinhan minä itsekin kerran sisustusaiheisessa Podcastissa vieraana, sen löydätte täältä. Täytyy myöntää että nyt kun olen kuunnellut podcasteja paljon, niin minua on alkanut myös kiinnostamaan niiden tuottaminen. Se on huomattavasti kevyempää sisällön tuottamista kun videoiden tekeminen ja siellä voi helpommin pureutua sellasiin aiheisiin, joista ei välttämättä blogissa tulisi kirjoitettua. Se että tulenko aloittamaan oman podcastin, on vielä ihan mysteeri. Monesti sitä on ehdotettu ja se on mielessä käynytkin, mutta ensimmäistä kertaa eilen aloin sitä oikeasti pohtimaan. Se ei korvaisi videoa formaattina tietenkään, mutta voisi jossain vaiheessa olla hauska lisä sisältöön. Laitoin aiheesta InstaStoriesiin gallupin, eli käykää äänestämässä siellä jos aihe kiinnostaa. Katsotaan, katsotaan! Mutta tällä välin kuunnelkaa hei ihmeessä mun yllämainittuja suosikkeja ja paljastakaa ehdottomasti myös teidän lempparit kommenttiboksissa.

P.S. Remppablogissa uusi postaus, se löytyy täältä!

I’m totally hooked on podcasts! I remember the first time I heard of podcasts, I didn’t really think that it would be my cup of tea. I’m just so into visual things, that I thought that it wouldn’t be for me – but I was totally wrong! I had a lot of spare time during the holidays and I listened through many seasons of different podcasts. All of the podcasts I listened to were in Finnish, but let me know if you know some good ones in English. It was awesome to listen to podcasts when I was organising closets at home, it didn’t feel boring at all. Then I got totally hooked and now I have been listening to different podcasts every day when I’m doing my make-up, retouching photos or doing laundry for example. It’s really new in Finland and people are still getting used to the new format, but I’m glad many of my colleagues have started their own podcast. Are you already hooked? And let me know your faves!

Y.A.S Coat*
Lova & Rosie Earrings
H&M Sweater (similar here!)
Y.A.S Dress (similar here!)
Gucci Bag
KG Boots


postaus sisältää mainoslinkkejä

34 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *