Tietoa mainostajalle ›

Täydellinen kevätasu

april 24, 2017, outfit

Viikonloppu meni tosi rennoissa merkeissä ja itse asiassa tällekään viikolle ei ole suurempia kiireitä, mutta muutamia kivoja juttuja on kuitenkin luvassa. Tänään on vuorossa toinen työvuorottelu (!) mielenkiintoisessa paikassa ja loppuviikosta saan Lindan tänne pikaisesti vierailemaan. Myös ensimmäinen PING-kokemukseni on edessä perjantaina, enkä malta odottaa tapaan viimein YouTube-gurun eli tietysti Casey Neistatin.

Täytyy myös sanoa että tuskin olen aikaisempina vuosina ollut näin innoissani kevät – ja kesäpukeutumisesta. Pääsin viime viikon asuhaasteen myötä kevätasujen makuun, ja oli tosi mukavaa kuulla että tekin tykkäsitte siitä. Tosin saisi nämä lumisateet jo loppua, niin pääsisi vähän useammin heittämään trenssin ja loaferit jalkaan. Onneksi lähdetään poikaystävän kanssa vajaan parin viikon päästä Pariisiin, niin luulisi että siellä pääsee vähän keventämään vaatetusta.

It was such a lovely weekend. I didn’t do much (besides the things I listed on Saturday), so I’m definitely ready and energised for the new week. I’m so glad Linda is traveling here this week and I’m also attending PING Helsinki the first time. It’s an event for content creators and brands and the YouTube guru Casey Neistat is also attending. So excited! 

I really love the outfit I’m wearing here, I’m all about light shades during this spring. Though I need to admit that it doesn’t feel like spring yet, I mean yesterday it was snowing – it’s crazy! I’m glad we are traveling to Paris with my boyfriend next week, so at least there I’m able to wear my favorite spring clothes. 

Tiger of Sweden Trench Coat*
Bottega Veneta Sunnies
Vila Blouse from Zalando*
Saint Laurent Bag
Zara Jeans (similar here!)
Gucci Shoes


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Metti Forssell

30 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *