Tietoa mainostajalle ›

Kevään suosikkiasu

march 19, 2017, outfit

Tukholmassa kevät alkoi jo olla pitkällä, mutta toista se on vielä täällä meillä. Pääsin siellä jo ihan kevätpukeutumisen makuun, joka omassa vaatekaapissani näyttää hyvin pastellivoittoiselta. Vaaleanpunaista ja sinistä fiilistelen älyttömästi ja ne tuntuvatkin niin raikkailta pitkän talven jälkeen. Erityisen innoissani olen revityistä  sinisistä farkuista, kun vuositolkulla kuvittelin että sellaiset eivät vartalolleni sopisi – mutta pistetään sopimaan! Toinen asia mitä fiilistelen jo etukäteen on trenssit. Niin mahtavaa taas päästä pukeutumaan kevyemmin, kunhan vaan ilmat hiukan lämpenisivät.

Tukholmasta on nyt kotiuduttu ja aloin eilen editoimaan teille vlogia sieltä. Aina turhan kunnianhimoisena luulen olevani nopea ja saavani homman kasaan “muutamassa tunnissa”, mutta kerta toisensa jälkeen editoiminen on osoittautunut varsin pitkäksi prosessiksi. Eilen vähitään neljä tuntia vierähti videon parissa ja nyt on jatkettava hommia, että saan sen teille huomenna liveksi. Ihanaa sunnuntaita sinne! ❤️

I’m just so inspired by spring at the moment! It’s still a bit cold in Finland, but I just want to wear trench coats and ripped jeans already. Fortunately the weather was warmer in Stockholm, so I was able to wear my favorite spring outfit during the trip. I’m currently obsessed with pastel shades, it’s so refreshing after long (5 months!) and cold winter. I’m quite sure I’m not the only one obsessed with pastels? Now I need to start editing my vlog, hope you guys have a lovely Sunday!

Ray-Ban Sunnies from Zalando*
Tiger of Sweden Coat* (similar here!)
Zara Shirt (also love this one!)
Zara Jeans (similar here!)
Saint Laurent Bag
Gucci Loafers


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Lisa Höök

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *