Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kesäihastus

june 18, 2017, Personal

Istun juuri junassa kauniissa ilta-auringossa, ja niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, niin fiilis on kyllä todella väsynyt mutta onnellinen. Takana on mitä ihanin alkukesän viikonloppu Kuopiossa, jonne matkustin viettämään rakkaan ystäväporukkamme get togetheriä lämpöisissä merkeissä.

Olen joskus muinoin käynyt Kuopiossa kisamatkalla, mutta siitä visiitistä ei juuri muita muistoja jäänyt kuin hotellin aamiaisbuffet, haha! Nyt pääsin siis ensimmäisen kerran kunnolla haistelemaan Savon tunnelmia, ja käymään ensivisiitillä ystäväni kauniissa kodissa.

Phew, what a wonderful weekend is coming to an end! I had a little road trip to Kuopio city with couple of my best friends, and it was so relaxing and great. Or how does rambling conversations and giggles, endless bbq and sunshine sound to you? 

Ja voi, millainen reissu oli! Paitsi että kulunut viikonloppu oli toistaiseksi kesän lämpimin ja kaunein, tämän dynaamisen trion jälleennäkeminen oli ikimuistoinen. Ehdimme käydä tutustumassa Kuopion keskustaan ja sen nähtävyyksiin Puijosta ja torista alkaen, jossa minuun teki suuren vaikutuksen ihmisten rento ja iloinen asenne. Myös ympäröivä järvimaisema suorastaan pysäytti, ja sai kaupunkilaistytön huokaamaan.

Ihaninta oli kuitenkin yhdessä vietetty laatuaika, kun kenelläkään ei ole kiire minnekään, herkullinen ruoka tirisee grillissä, ja aurinko ei tunnu laskevan ollenkaan. Kyllä taas nauru raikasi!

I had been to this small city just once before years and year ago, so I had absolutely zero expectations. One of my oldest friends lives there now, and obviously I was so delighted to have a peek on her life there. Also, the city itself was very impressive with tons of sunshine and the friendliest people. The city surrounded by big lakes is something that will make “a big city” gal speechless. Still, the best thing about these few days was definitely the chance to enjoy my friends company with no rush or any stress. I feel so relaxed right now.

Kuopion lisäksi olen tämän alkukesän aikana ehtinyt ihastua korvia myöten uusiin Somersbyn Orchard -siidereihin. En ole aikaisemmin niin Somersbyn siidereistä innostunut, sillä ne ovat usein aivan liian makeita omaan makuuni. Näiden Somersbyn Secco ja Rosé -siidereiden kaunis pullo sai minut kuitenkin kerran kokeilunhaluiseksi, ja onneksi niin! Yllätyksekseni nuo siiderit ovat todella raikkaita ja muistuttavat makumaailmaltaan pikemminkin kuohuviiniä. Samoja juomia maistelimme myös kolmikkomme kesken, ja ne keräsivät kyllä kehut kaikilta! Pikku vinkkinä mainittakoot, että toimi myös kesäisen boolin pohjana erinomaisen hyvin!

Other than the city of Kuopio, I have surprised myself and started to like cider.Not any cider though, because most of those beverages are way too sweet for my taste, but Somersby’s Orchard Selection has been a truly pleasurable find! Those two flavours, Secco and Rosé, are very tasty and remind me of a nice wine rather than cider. Recommend trying to mix a nice Summer punch like we did the other night – or just enjoy the great flavour as it is!

Nyt kun ensimmäisen kerran olen “uskaltautunut” lähtemään tälle road tripille Savon sydämeen, voisin pitää vaikka varmana, että tulevaisuudessa näitä reissuja tulee enemmänkin! Paitsi että on mukavaa nähdä yhden ystäväni nykyinen kotikaupunki ja pala hänen elämäänsä, nautin aidosti pienen suuren kaupungin tunnelmasta ja lämpimästä hengestä. Aivan ihastuttava paikka, jonne on pakko palata!

Now, after visiting Kuopio for the first time, I am sure that I will go back numbers of times. Exploring new cities in your home country is fun for a change, and spending a weekend with the loved ones is always a great idea, isn’t it? 

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *