Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kämppähommat etenee

september 1, 2017, Personal

Tuntuu siltä että sain synttärilahjaksi mitä parhaimpia uutisia usealta taholta. Pari viikkoa sitten elämä tuntui olevan todella levällään,  mutta nyt palaset alkavat pikku hiljaa loksahtamaan kohdilleen. Pitkän etsimisen jälkeen löysimme meille täydellisen vuokrakämpän Ullanlinnan tuntumasta. Asunto on vasta rempattu iso kaksio, jossa on suuret ikkunat ja korkeat huoneet – eli juuri sopiva meille. Vaikka asunto väliaikainen onkin, niin meille oli tärkeää että siitä saa edes hiukan viihtyisän. On se arki kivempaa kun saa tavarat järjestykseen, eikä vaatteita tarvitse kuukausitolkulla säilyttää muuttolaatikoissa. Kirjoitettiin tällä viikolla vuokrasoppari ja muutto on edessä tasan kuukauden päästä. Vuokrakämpästä tulen varmasti myös postailemaan, kun hetken aikaa sekin tulee olemaan meidän koti.

Varsinainen remppaprojektikin näyttää tällä hetkellä hiukan valoisammalta. Yksi projekti on kytenyt mielessä koko kesän ja byrokraattisista syistä se on edennyt kovin hitaasti. Nyt ollaan kuitenkin todella lähellä maalia, eli sormet ristiin että homma menee nappiin. Avaan heti uudistuneen remppablogin, kun homma selviää.

Muutenkin juuri nyt tuntuu olevan sellainen kivojen asioiden flow. Niin ne asiat menevät aina vähän kausittain,  joskus tylsemmät uutiset tulee kerralla, mutta onneksi useimmiten arki sujuu positiivisissa merkeissä. Syksy on kyllä täynnä juttuja mitä odottaa. Ensi viikolla luvassa on perinteinen muotiviikkoreissu New Yorkiin ja sen jälkeen  ryhdytään muuttohommiin. Sen lisäksi kalenterissa on kivoja työjuttuja ja muutamat hauskat juhlatkin, joten varmasti huippu syksy tulossa.

I feel like I got pretty good birthday presents – a bunch of great news! We found the perfect temporary apartment and I can tell that it wasn’t really easy to find one. All of the apartments in central Helsinki are really expensive and most of them aren’t in good condition. But we found the perfect one, which we can call home for the next 6-12 months. I’m so happy about that! We are moving in four weeks, so I’ll show you around then. 

We also got some news regarding our upcoming apartment project and it’s currently looking really potential. I’m not able to tell you more about it before it’s 100% sure, but I’ll keep you guys updated! I just feel like this fall is going to be really amazing and I’m so excited about everything!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *