Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

IHANIN TALVITAKKI

november 3, 2017, outfit
_MG_9657 _MG_9742 _MG_9764 _MG_9815

Jutussa näkyvä takki on saatu blogin kautta.

Talvi tuli hiukan yllättäen viime viikolla ja yks kaks parkatakit ovat taas ajankohtaisia. Olen jo vuosien ajan himoinnut itselleni vihreää parka-takkia ja aina aika ajoin lainannut sellaista äitini kaapista, jonka perään tekin olette kovasti kyselleet. Muutama viikko sitten äitini vinkkasi minulle Ajattaren kattavasta valikoimasta ja valinnan vaikeushan siinä iski, kun upeita parkatakkeja oli kymmenittäin – olisin voinut kotiuttaa niistä minkä tahansa. Vaihtoehtoja oli naisellisista leikkauksista rennompiin ja rouheampiin parkoihin ja itse valitsin lopulta tällaisen välimuodon. Army by Yves Salomonin takki on itsessään aika rento ja maskuliininen, mutta vaaleanpunainen huppu ja vuori tuo ripauksen tyttömäisyyttä.

Ilokseni Ajatar halusi lähteä tekemään kanssani pientä yhteistyötä asian tiimoilta ja tuen mielelläni kotimaista perheyritystä. Jokainen Forumissa käynyt varmasti muistaa Ajattaren, joka on toiminut siellä vuodesta 1952. Ajatar on keskittynyt nimenomaan laadukkaisiin takkeihin ja valikoima on mieletön, sanoisin että kaupungin paras. Oli sitten hakusessa hyvin istuva laadukas villakangastakki, sporttinen parka tai lämmin untuvatakki, niin Ajattaresta jos jostain löytyy vaihtoehtoja mistä valita.

Olen maailman iloisin uudesta tulokkaasta, tälle takille löytyy varmasti käyttöä vuosikausiksi. Edellisen kunnon talvitakin taisin ostaa kymmenen vuotta sitten ja se on palvellut moitteettomasti tähän asti, oli siis ehkä aika laittaa takki vaihtoon.

On aika laittaa viikon toinen arvonta käyntiin, nimittäin haluttiin laittaa jakoon yksi 150€ lahjakortti Ajattareen teille. Riittää että kommentoitte tämän päivän aikana klo 23 mennessä, niin olette mukana arvonnassa. Päivitän voittajan tähän postaukseen. VOITTAJA NIMIMERKILLÄ NINAAX ❤️

I just love my new parka jacket from Ajatar. I have been craving for a masculine parka for years and I finally got mine, I’ll be using this for many years to come. I love that the jacket is so edgy, but it still has the cute pink hood – such a great combo. Can’t wait to post more photos with it, I’m so obsessed! 

_MG_9683

Ray-Ban Sunnies
Army by Yves Salomon Jacket (from Ajatar*)
Gucci Bag
Tiger of Sweden Knit (similar here!)
Aritzia Pants
Timberland Boots*

postaus sisältää mainoslinkkejä | *tuotteet saatu

543 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *