Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulun ihanimmat oloasut

december 4, 2017, Fashion
Kun minua pyydettiin mukaan Marks & Spencerin kampanjaan, niin en tosiaan suostuttelua kaivannut, sillä itsensä hemmottelua ei saa unohtaa joulukiireidenkään keskellä. Rakastan oloasuja yli kaiken, pehmeät pyjamat ja kauniit silkkihepeneet tuovat minulle suunnattomasti iloa. Olen siinä mielessä onnekas että työskentelen pääasiassa kotona ja voin tehdä hommia nimenomaan vaikka pyjama päällä – se on luksusta jos jokin. Viime vuonna tuli myös hankittua kaikille perheenjäsenille joululahjaksi oloasut ja saan niistä kiitosta vieläkin. Oiva lahjavinkki siis myöskin!
I’m happy to collaborate with Marks & Spencer on their nightwear selection. As you guys know, I’m a huge fan of cozy loungewear. Snuggly pyjamas and beautiful silk dresses bring me so much joy and M&S totally has an amazing selection.
Marks & Spencerin valikoimasta löytyy myös alusasuja ja kiinnitin silmäni yhteistyössä Rosie Huntington-Whiteleyn (girl crush!) kanssa suunniteltuun mallistoon. Liivit istuvat hyvin ja mallisto on kauttaaltaan todella kaunis.
Marks & Spencer also carries beautiful lingerie, designed together in collaboration with Rosie Huntington-Whiteley (girl crush!), it totally caught my eye. I love the elegant design and they are really comfy to wear. 
Jokainen blogiani pidempään seurannut tietää rakkauteni kashmiria kohtaan. Pukeudun kashmiriin lähes päivittäin, vuodenaikaan katsomatta. Juuri viime kesänä ystävien kesken vitsailtiinkin, että paras vaate Suomen kesään on kashmirneule. Kotona (ja kauppareissuilla) harmaa kashmirasu on passeli valinta, mutta matkustessa suosin mustaa kokonaisuutta, sillä siitä ei heti huomaa että on villatamineet päällä. Enää en voisi kuvitellakaan pitkiä lentoja ilman pehmeitä housuja! Marks & Spencerin kashmirvalikoimasta on kerrottava, että pesulappu ohjeistaa 30 asteen konepesuun – jippii. Kuukauden käytön jälkeen en myöskään löydä nypyn nyppyä, eli hinta-laatusuhde on todella kunnossa.
Most of you already know my endless love for cashmere. It’s my favourite material and I wear my cashmere pieces all year long (thanks to the chilly summers in Finland) and I couldn’t imagine traveling long-haul flights wearing jeans anymore. These Marks & Spencer cashmere pieces are great value for money, the quality is great and they are machine washable – how great is that?
Ilokseni saan jakaa kanssanne 2 kpl 50€ Marks & Spencerin lahjakortteja. Kerrohan kommentissasi että kuka läheisesi kaipaisi hemmottelua nyt joulunaikaan, niin voitte molemmat voittaa lahjakortit itsellenne. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. VOITTAJA NIMIMERKKI: PAULIINAA.
Marks & Spencerin myymälät sijaitsee Sokoksissa Helsingissä, Jyväskylässä, Porvoossa ja Tampereella ja valikoima vaihtelee myymälöittäin. Osallistumisaikaa on huomiseen aamuun klo 8 asti.
Photos by Juuli Rönkä

458 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *