Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Alusvaatteisillaan

march 4, 2018, Fashion

kaupallinen yhteistyö Pierre Robert

Täytyy myöntää että vähän jänskätti lähteä alusvaatekampanjaan mukaan, koska “ai minä alusvaatteisillani kymmenien tuhansien ihmisten pällisteltäväksi?” Mutta onhan sitä hitsi vie bikineissäkin kuvattu monet kerrat, eikä siinä ole ollut mitään kummallista! Mikä tekee alusvaatteista niin paljon henkilökohtaisemman? Johtuuko se siitä että bikineissä me pyöritään rannalla muutenkin tuntemattomien ihmisten edessä ja alusvaatteissa meidät näkee vain harvat ja valitut – vaikka kangasta on loppuen lopuksi vakiomäärä. Se oli ainut lopputulema joka tuli mieleeni. Loppupeleissä näitä oli ihan super hauska kuvata, eihän Janitan kanssa voi koskaan olla jäistä!

Syy miksi kampanjaan halusin lähteä löytyi alusvaatteiden yksinkertaisuudesta ja mukavuudesta, siinä kaksi itselleni olennaisinta asiaa kun valitsen alusvaatteita. En paljoa yksityiskohdilla revittele, nimittäin itselleni tärkeintä on se että alusvaatteet toimivat kaikkien vaatteiden alla (jotta liivejä ei tarvitse miettiä asun mukaan) ja että niitä ei edes päivän aikana ajattele. Tässä Pierre Robert on mielestäni onnistunut mielettömän hyvin. Pierre Robert on tosiaan alusvaatteiden markkinajohtaja Norjassa, ja tuotteet ovat erittäin suosittuja myös Ruotsissa. Tänä keväänä alusvaatteet lanseerataan Suomessa, mahtavaa! Mallistoon kuuluu useita erilaisia luomupuuvillaisia alushousuja, ylellisestä ohuesta microfiber-materiaalista valmistettuja alushousuja, pehmeät kaarituettomat t-paitaliivit ja toppi. Valitsin näistä suosikkini ja esittelen ne nyt teille. Muista kurkata postauksen lopusta löytyy myös huikea arvonta.

I wanted to show you my new favourite lingerie! I have been always a fan of really simple and comfy undies and I’m happy to be collaborating with Pierre Robert – the leading underwear brand in Norway. They really make the most comfortable underwear, which I love to wear on a daily basis. To me it’s important that underwear is practical, because I don’t want to consume a lot of time during the busy morning to play around with my clothes. Pierre Robert really nailed the simple and comfy underwear game and no wonder the brand is so popular in Scandinavia. 

Cotton Hipster Invisible Lace
Suosikkini alushousuista oli puuvillasta valmistetut alushousut, joissa on kaunis pitsireunus. Alushousut ovat todella mukavat ja huomaamattomat päällä. Pakko myös mainita että mielestäni ne imarteli takamustani! Kyseinen tuote on saatavilla päivittäistavarakaupoista.
I love the Cotton Hipster Invisible Lace undies. They are so comfy and invisible and they totally flatter my body type.
Soft Bra

 

Soft Bra löytyy kahdessa eri värissä eli pearl pinkinä sekä mustana, muutahan ei tarvitakaan? Itse tosin käytän vaaleita vielä enemmän, sillä vaikka ne ei ole seksikkyydellä pilattu niin ne menevät takuulla jokaisen vaatteen alle. On myös mainitsemisen arvoista että liivit saa tarvittaessa taakse ristiin, jos asu niin vaatii. Nämä peittävät rinnan hyvin ja tukevat juuri tarpeeksi, ja saumattomuus sekä pehmeä materiaali takaavat täydellisen käyttömukavuuden – love it!

 

Soft bra is available in two different colors, pearl pink and black – that’s all you need. I use pearl pink a bit more, because it goes underneath every clothe I own. The soft bra is so comfy to wear as well!
Arvonta
Mahtavaa että pääsen taas järjestämään teidän kesken arvonnan. Laitetaan tällä kertaa jakoon setti Pierre Robertin alusvaatteita kolmelle teistä. Kerro kommenttiboksissa lyhyesti että mikä saa tuntemaan olosi mukavaksi, niin olet mukana arvonnassa. Arvonta päättyy tänään klo 23. Päivitän voittajan tähän postaukseen ja otan sähköpostitse yhteyttä. ARVONTA ON PÄÄTTYNT. VOITTAJAT: JANIKA, PEPI JA NOORA
Alusvaatteet saatavilla verkkokaupasta pierrerobert.fi sekä päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.

Photos by Janita Autio

194 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *