Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HYVÄN ONNEN MEKKO

february 27, 2018, outfit

Ensimmäiset terkut Kapkaupungista! Täällä lomaviikko on mennyt perheen kanssa tosi mukavasti. Ollaan otettu tosi rennosti, syöty hyvin ja nautittu mielettömistä keleistä – lomafiilis on todellakin paikallaan. On ollut myös ihanaa vaan liihotella kevyissä mekoissa ja vähäisellä meikillä, ilman sen suurempaa agendaa. Mutta palataan niihin tunnelmiin enemmän kuvien ja videon merkeissä myöhemmin!

Mekosta on kuitenkin kerrottava tarina! Olen nimittäin ihaillut tätä Tularosan mekkoa Revolvella jo usean kuukauden ajan ja Jenkeissä mun oli tarkoitus tehdä siitä tilaus. Tein kuitenkin Century21 -tavarataloon pienen ristiretken ja juuri sama mekko löytyi alerekistä omassa koossani -80%. Millä hitsin tuurilla?! Etenkin kun Revolve myy sitä edelleen täyteen hintaan. Century2-tavaratalosta löysin myös ihan täydelliset Saint Laurentin klassiset avokkaat, lähes yhtä hyvällä alella varustettuna. Se on kyllä paikkana aikamoinen villi länsi, mutta jos kärsivällisyyttä ja aikaa on, niin kannattaa tsekata.

Regards from beautiful Cape Town! We have been here for ten days already and I’m definitely in vacation mood. We have been just chilling, eating well and doing some touristy things. I’ll post more photos later! But first I need to tell you the story behind this beautiful dress. It’s from Tularosa and I have been dreaming about it for such a long time. In NYC I finally thought that I would order it from Revolve, but I happened to found it from Century21 -80%. That’s crazy! I was so glad that I found it. Isn’t it pretty?

Ray-Ban Sunnies
Tularosa Dress
Mango Earrings
Zara Bag
Hermes Shoes


postaus sisältää mainoslinkkejä

32 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *