Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Good Times

october 12, 2016, Stockholm
hotel-diplomat-stockholm4b

Terveisiä Tukholmasta. Snäpissä seuraavat tietävätkin jo reissustani, mutta tänne ehdin vasta nyt! Kyseessä on siis työmatka, mutta varsin mukava sellainen. Buukkasin huoneen lempihotellistani (Hotel Diplomat) ja sain Lindan tänne kaverikseni siihen saakka että äitini rantautuu kaupunkiin. Eilen mentiin suoraan kentältä yhteen mielenkiintoiseen seminaariin ja sieltä ryömittiin myöhään illalla hotellin pehmeisiin lakanoihin nukkumaan. Tänään oli sen sijaan aikainen herääminen palaveriin, jonka jälkeen meillä oli treffit kuvaajan kanssa. Luottokuvaajani Suomesta oli nimittäin sattumalta täällä käymässä, joten käytettiin tilaisuus hyväksi ja kuvailtiin päivä yhdessä. Niin mukavaa vaihtelua!

Nyt ollaan istuttu sängyssä Skype-palaverissa (ei tosin yhtään huono paikka palaverille) ja käsitelty kuvia, ja ajateltiin että käydään nyt vielä pikaisesti kaupungilla pyörähtämässä. Huomenna on vähän rennompi päivä tiedossa, jos ehtisi vaikka nauttimaan kaupungista enemmän. Illalla äiti tuleekin tänne ja sitten jatketaan täällä hommia Zarron työjuttujen merkeissä. Ihanaa iltaa teille!

Regards from Stockholm! I arrived here yesterday evening and I’m staying at my favorite hotel on beautiful Strandvägen, Hotel Diplomat. It’s such a beautiful place, I could live here! I’m glad Linda had time to stay over, it’s much more fun to share a room and spend some quality time together.

Yesterday we attended one exciting event and today I have been running errands all day. So I haven’t had time to enjoy the city yet, but that’s my agenda for tomorrow. Mom also arrives tomorrow evening, so nice to spend time with her as well! We have mostly business-related meetings here, but that’s still exciting for sure.

Now I’m quickly running to Sephora before it closes, to get all the necessities. You guys know! Have a lovely evening! 

hotel-diplomat-stockholm5 sandra-hagelstam-elle _mg_6009 hotel-diplomat-stockholm2 hotel-diplomat-stockholm7 linda-juhola-alexa-dagmar

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *