Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

My Go-To Fashion Week Outfit

february 13, 2017, NYC, outfit
IMG-1167

Tämä on ollut ehdottomasti luottoasuni nyt muotiviikkojen aikaan. Täällä on ollut kylmää ja sateista, joten viime muotiviikkojen helleasut ovat olleet vain kaukainen muisto. Tosin osa vetää täällä pakkasista huolimatta paljain säärin, mutta niin villi en kyllä itse ole! Onneksi ihana teddytakki on kuitenkin pelastanut pakkasilta ja täytyy sanoa että näyttävä takki noin yleensäkin kruunaa kyllä asun kun asun. Hauskaa että Linda löysi vielä melkein identtisen takin Topshopin aleista ja täytyy sanoa että ollaan kerätty hiukan huomiota osaksemme teddy-kaksosina. Muutamiin turistikuviinkin ollaan hauskasti päädytty.

Täällä on aina niin paljon ohjelmaa että postauksen kirjoittelut jää aina yön pikkutunneille ja sama homma on täällä jälleen kerran! Nyt on pakko pistää päätä tyynyyn, jotta huomenna on hyvä energia lähteä päiväretkelle essien laboratorioon New Jerseyyn. Palataan pian! ♥

This has been my go-to outfit here during fashion week. The weather has been pretty crazy (snow storm the day we landed and yesterday it rained all day), but the teddy coat has definitely been my savior. 

We have had such a tight schedule here! I’m always preparing posts during the nighttime. Now I need to go to bed, because tomorrow we need to get up early to visit the essie lab in New Jersey. So exciting!

IMG-1143 IMG-1191 IMG-1148 IMG-1146

Ray-Ban Sunnies from Zalando*
Topshop Coat
Filippa K Knit (similar here!)
Gucci Bag
Twist & Tango Pants
Dr. Martens from Zalando*


postaus sisältää mainoslinkkejä / tuotteet saatu

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *