Tietoa mainostajalle ›

Gina Tricot Fashion Loft

july 11, 2015, Berlin, Personal

GINA-TRICOT---Soho-Dinner_004linda-alexa-mariannaGINA-TRICOT---Soho-Dinner_071dinner12IMG_4214gina-tricotyeah
drinks
Berliinin reissun päämissio oli osallistua Gina Tricotin syysmalliston lanseerausillalliselle.Pohjoismaalaisia bloggaajia ja muotivaikuttajia oli paikalla iso kourallinen, ja juhlittiin malliston lanseerausta yhdessä pitkän kaavan mukaan. Ensin kolmen ruokalajin illallista, sitten malliston esittelyä ja myöhemmin vielä pistäytyminen Berliinin yöelämään. Mallistossa oli kyllä paljon mun näköisiä juttuja. Neutraaleja sävyjä, korkeita kauluksia ja  vartalonmyötäisiä leikkauksia. Oli hauskaa tavata vanhoja tuttuja ja saada taas uusia upeita tuttavuuksia.  Tällaiset reissut on kyllä niin ikimuistoisia ja parasta tässä oli se että tämän kokemuksen sai jakaa parhaiden ystävien kanssa – se tekee kaikesta tuplasti kivempaa. Tapahtumasta kuvattiin muuten myös hauska videokooste, jonka löydät täältä.

Nyt ollaan jo turvallisesti takaisin kotona, ja ilmeisesti tuotiin aurinko tullessamme. Nyt onkin hyvä aloittaa viikonlopun vietto! Mukavaa viikonloppua teille! :)

Our mission in Berlin was to attend Gina Tricot’s AW collection’s launch dinner. It was so nice to catch up with other bloggers and see the upcoming collection before it hits the stores. There were so many great pieces, can’t wait to get my hands on them. After the presentation we had a three course dinner and later on we headed to discover the nightlife of Berlin. What a lovely evening! The best thing was that I got to share this experience with my best friends. 

Gina Tricot made a fun short video clip from the event, click here to watch it. 

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *