Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Wearing My 5 Favorite Sweaters

october 30, 2016, Fashion
favorite-sweaters

Minimum Sweater Dress

Tässä yksi teidän toivepostauksista, nimittäin neuleista on toivottu postausta. Aihe on tosiaan aika ajankohtainen, kun ensi viikon sääennuste näyttää tänne Helsinkiinkin jo -10. En olisi kyllä uskonut että pakkaset paukkuu jo nyt, mutta minkäs teet. Neuletta vaan toisensa päälle jos ei muuta!

Ensimmäinen neule on tosiaan tämä eilisessä postauksessa vilahtanut ihanan muhea Minimumin  neulemekko. Juuri täydellinen talveksi. Arkena sitä voi käyttää vaikka sukkisten ja Timberlandien kanssa, mutta mekko on myös ihan täydellinen matkustusvaate. Täytyy vain sanoa että neule on tosi isoa kokoa, sillä itselläni on S ja sekin on kyllä väljä.

It’s time to show you my five favorite sweaters. You have been wishing for this post, so hope you enjoy it! The first one is the lovely sweater dress from Minimum. I recently bought it from Boozt and I totally love it. It’s perfect for fall and winter. 

img-9125

Tiger of Sweden Sweater & Twist & Tango Jacket *

Tähän kuvaan yhdistin suosikki mohairneuleen sekä yhden suosikkitakeistani. Neuleesta olen erikseen kirjottanutkin (asupostaus täällä) ja takkikin on vilahtanut täällä aikaisemminkin. Molemmat on ehdottomasti syysvaatekaappini kulmakiviä!

Here’s my favorite mohair sweater combined with my favorite fur coat.

soft-goat-cashmere

Soft Goat Sweater*

Soft Goat on ehdottomasti noussut yhdeksi suosikkibrändeistäni. Heidän kotiasu (näkyy mm. mun tässä IG-kuvassa) on käytössä valehtelematta joka päivä ja muutama neulekin on karttunut kaappiin. He ystävällisesti antoivat alekoodin, jota voitte käyttää vielä muutaman viikon ajan. Eli koodilla alexa10 saatte -10% tilauksestanne.

Soft Goat is absolutely my go-to cashmere brand, I love their entire collection – especially their home wear stuff. They were so kind that they provided you a little discount code, with the code alexa10 you can get -10% until mid-November. Hope you enjoy it!

favorite-knits3

Soft Goat Turtleneck*

Tämäkin neule on Soft Goatilta. Ehkä yksi suosikkivaatekappaleistani! Viimeisen Tukholman reissun jälkeen tämä neule on  melkein kasvanut päälleni, heh. Poolokaulus tuo ihanan ryhdikkään ilmeen ja lyhemmät hihat pitävät huolta siitä että ei pääse paahtumaan. Oli pakko käyttää omaa alekoodiani hyödyksi ja tilasin saman myös beigenä. Nyt en ehkä tarvite enää neuleita…

This one is also from Soft Goat and I have been constantly wearing it since I got home from Stockholm. I also ordered it in beige, because I’m pretty much obsessed…

favorite-sweaters2

Viimeisenä mutta ei väheisimpänä Samsoe & Samsoen neule, joka mulla on muutamassa eri värissä. Eilisessä postauksessa vilahti harmaa ja tämä beige mulla on ollut hiukan pidempään. Täältä löytyy asupostaus neuleen kera.

Last but not least a lovely turtleneck from Samsoe & Samsoe. It’s a great everyday staple and I totally love the color. 


postaus sisältää mainoslinkkejä / * tuotteet saatu

32 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *