Tietoa mainostajalle ›

Favorite Color Combo

may 4, 2017, outfit

Tämä viikko on ollut kyllä täynnä intoa ja draivia. Picnic-projektin valmistumisesta kirjoittelin eilen ja tänään saadaan piste viimein auki. Vaikka osa lopullisista huonekaluista puuttuukin, niin mielettömän hyvältä siellä näyttää! Ihan uskomaton fiilis kun on työstänyt projektia koko viime syksyn ja nyt lopputulokset näkee omin silmin. Viimeksi kun lopetin kirjaprojektin, niin en tiennyt että mitä työstäisin seuraavaksi. Alitajuisesti tiesin että jotain mukavaa vielä tulee ja ei siinä montaa viikkoa kirjajulkkareista ehtinyt kulua kun tämä projekti osui kohdalle. Jännä nähdä että mitä tulee seuravaaksi eteen!

Mutta nyt on aika ryhtyä jälleen pakkailemaan ja suunnittelemaan huomista Pariisin reissua. Ajateltiin poikaystävän kanssa tällä kertaa turreilla ihan kunnolla ja käydä nähtävyyksiä läpi. Nyt pitää vaan toivoa että säät suosisivat!

This week has been such a great week. Tomorrow we are heading to Paris with my boyfriend and I can’t wait to spend some quality time with him in my favorite city. We haven’t planned much except doing a lot of touristy things, like visiting the Eiffel Tower and Louvre. I also have a ton of favorite restaurants in Paris, so the weekend will be filled with delicious dinners. I bet it’s going to be a great weekend! Hopefully the weather will be fine, so I’ll be able to take some great photos for you guys!

Päällä on jälleen kerran kevään suosikki yhdistelmä, eli sinistä ja punaista. Oletteko muuten pistäneet merkille että viime aikoina tukka on ollut eri tavalla? Opin viimein kihartamaan long bobin itselleni sopivalla tavalla ja olen ollut ihan fiiliksissä siitä.

Here I’m wearing my favorite color combo, red and blue. Have you noticed that I have been changing my hair style a bit? I have been recently curling it more and I totally love the messy waves – perfect look for summer! 

Ray-Ban Sunnies from Zalando*
Bikbok Blouse from Zalando*
IRO Leather Jacket (similar here!)
Zara Jeans (similar here!)
Valentino Bag (also love this one!)
Acne Shoes (similar here!)


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Metti Forssell

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *