Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

2 x My Favorite Boots

march 3, 2017, Fashion
favorite-ankleboots

Näitä kenkiä on tullut kulutettua niin paljon että oli pakko omistaa niille oma postaus. Multa usein kysytäänkin vinkkejä, joten tässä on muutama jota voin estoitta hehkuttaa. Chloén Susannat ovat olleet käytössä kohta parisen vuotta ja Billi Bi:n nilkkurit ostin taas viime syksynä. Olen todella mukavuudenhaluinen ja samalla myös vähän rähmäkäpälä, joten kenkien täytyy olla mukavat ja samalla myös kulutusta kestävät. Molempia näistä tulee käytettyä viikoittain, enkä parempia kenkiä tiedäkään. Chloén Susannat oli kalliimpi investointi ja Billi Bi:n kengät olivat taas hiukan kukkaroystävällisempi valinta – molemmista tykkään hurjasti.

I love these boots so much! I have been using them a lot during the past year and I just can’t get enough of them. They are super comfy and the quality is beyond amazing. Chloés boots were definitely a splurge, but I’m still really happy I bought them back in 2015. The Billi Bi boots were a lot more affordable, but I still really love them. 

chloe-susanna lamb-fur-jacket-820x1230

Chloé Susanna

Nämä ostin tarkalleen syksyllä 2015 ja täytyy sanoa että hiukan kauhistelin hintaa (~ 900€) alkuun. En olisi koskaan kuvitellut käyttäväni noin järjetöntä summaa kenkiin, mutta myytyäni muutamat vanhat kengät pois päätin sijoittaa Chloén bootseihin. Nyt olen kyllä tyytyväinen että ostin. Kengät tuntuvat jalassa yhtä hyviltä kun villasukat  ja reissuissa on tullut käveltyä parhaimmillaan 15km päivässä – ongelmitta. Laatu on myös pehmeästä nahasta huolimatta ihan priimaa ja ne näyttävät edelleen lähes uudenveroisilta. Millään tavalla en ole niitä varonut, mutta muutaman kerran olen ne suutarilla käyttänyt. Koko on normaalia isompaa, joten jos joskus näistä innostut niin suosittelen ottamaan ainakin puolikokoa pienemmät.

I bought the Chloe Susanna boots in 2015 and I was pretty shocked by the price (~900€) back then, but now I’m glad I bought them. I have been using them a ton, but they still look almost like a brand new ones. And the best thing is that they are the most comfortable shoes ever, I always bring them with me when traveling.

billi-bli-boots-1-820x547 MG_7892-820x547

Billi Bi Boots 

Nämä Billi Bi:n mokkaset nilkkurit ostin viime syksynä ja niitä on myös tullut käytettyä taukoamatta. Vaikka hinta on huomattavasti huokeampi (249€), niin laatu ja design on silti kohdallaan. Näissä mokkasissa tykkään erityisesti siitä että se saa jalan näyttämään pidemmältä, jos päällä on esim. mustat housut tai sukkikset. Nämä ovat myös ihan mielettömän mukavat jalassa ja mokka ei ole mennyt miksikään, vaikka olen välillä loskassakin talsinut. Nämä suosittelen kuitenkin suojaamaan esim. Nano-spraylla ennen käyttöönottoa, jotta pinta hylkisi mahdollisimman paljon likaa. Aivan ihanat! Huomasin juuri tätä postausta kirjottaessa että näistä on alekoodi voimassa, nimittäin koodilla SHOES20 saa Booztin kengistä 20% alea. Eli jos on kevätnilkkurit hakusessa, niin täältä lämmin suositus.

I bought the Billi Bi boots last fall and I have been using them a lot as well. They were definitely more on the affordable side (249€), but still the quality and design is totally on point. I love the that they are made of suede, they just look good with everything. I have been using them in snow etc. and they still look damn good. So I can totally recommend them! I just noticed when writing this post that boozt is offering -20% off from all shoes (including these ones) this weekend with the code SHOES20. So if you are in a need of new ankle boots, be sure to use the code to get the discount. Have a lovely weekend! 


postaus sisältää mainoslinkkejä

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *