Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Essie Treat, Love & Color

september 14, 2017, Beauty

Olen kirjoitellut aikaisemminkin essien Treat, Love & Color -sarjasta, tuttavallisemmin TLC. Kyseessä on siis värillinen hoitolakka, joka kosteuttaa ja vähentää kynsien lohkeilua. Haluan aina että kynsissäni on väriä ja TLC on täydellinen valinta sillon kun kynnet kaipaavat myös hoitoa. Tykästyin hurjasti näihin uusiin sävyihin ja nyt viime päivinä omissa kynsissäni on ollut tuo ihana Loving Hue. Muistakaa kurkata arvonta postauksen alta!

Let me introduce you to essie’s TLC collection. TLC stands for Treat, Love and Color, so you can actually get all in one bottle. I love to use them a couple of times a month, when I feel like I need a break from manicure, but I still want to have a pop of color. They just released new shades, which you can find down below. Totally love them!

Nyt syksyllä markkinoille tuli myös uusi pikakuivattaja Speed Setter. Käytän aina päällyslakkana tai sen päällä pikakuivattajaa, sillä en yksinkertaisesti malta odottaa pitkiä aikoja lakan kuivumista. Tämä uutuus vaikuttaa ihan super hyvältä, tuntui että lakka kuivui alle minuutissa. Ilokseni saan taas arpoa teille kolme settiä näitä uusia TLC-lakkoja ja laitetaan paketteihin myös mukaan nämä uudet Speed Setterit. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen tänään kello 23 mennessä. Päivitän voittajat tähän postaukseen ja ilmoitan heille henkilökohtaisesti. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. Voittajat: Mira, Ellu ja Aura. Ilmoitan teille henkilökohtaisesti!

279 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *