Tietoa mainostajalle ›

Essie Spring 2017 Collection

march 21, 2017, Beauty

Kaupallinen yhteistyö essien kanssa

Olisi aika kurkata essien kevätkokoelman pariin. Joku ehkä saattaa muistaakin, että tein tällaisia postauksia essien kokoelmista jo kolme vuotta sitten – essie-tyttö kun olen aina ollut! Testasin jokaista lakkaa uusimmasta kevätkokoelmasta ja nappasin teille kuvat, jotta näkisitte että miltä sävyt näyttää kynnellä. Tykkään erityisesti siitä että kaikki sävyt ovat peittäviä ja yksikin kerros värilakkaa riittää. Kokoelma on tullut nyt myös kauppoihin ja Sokoksen nettikaupasta löytyy kattavasti kaikki sävyt. Oma suosikkini näistä oli Designated Dj, joka on ollut kovassa käytössä viime aikoina. Kakkossuosikiksi nousi excuse me, sur, joka on kyllä ihanan raikas kevääksi. Kummastelin hetken tuota yllättävää vihreää, mutta laitettuani tulppaanit tohon viereen hoksasin (ehkä?) inspiraation lähteen. Tulppaanit kun on itselleni aina merkittävä kevään merkki.

Sain ilokseni arpoa jollekin teistä tämän koko kokoelman, joten kertokaa kommenttiboksissa mulle teidän lempparisävy niin olette mukana arvonnassa. Muistakaa täyttää meilikenttä, jotta osaan ottaa yhteyttä voiton napsahtaessa kohdalle. Arvonta on käynnissä tänään ja huomenna (21-22.03). Päivitän voittajan tähän postaukseen ja ilmoitan hänelle myös henkilökohtaisesti.

ARVONNAN VOITTAJA ON SARA V

It’s time to take a look at the new essie spring collection 2017. I have always loved their collections and I have made posts like this since 2013, long before I became their ambassador. My personal favourites from this current collection is designated dj and excuse me, sur, the formula is super creamy and rich. Do you like the new collection?

Mitäs siellä tykätään? ❤️

321 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *