Tietoa mainostajalle ›

essie ambassador 2017

january 12, 2017, Beauty, Collaboration, Personal
essie-alexa

Jee, nyt olisi ilouutisten aika! Nimittäin olen essien ensimmäinen suomalainen brändilähettiläs. Jokainen pitkäaikainen lukijani tietää kuinka pitkään olen brändiä rakastanut ja olen mielettömän innoissani siitä että essie on valinnut juuri minut heidän kasvoksi. Hauskana faktana pakko kertoa että tämä tasan kolme vuotta vanha postaukseni on jopa aikoinaan huomioitu brändin pääkonttorissa asti. Silloin uskalsin tuskin haaveilla tämän tyyppisestä pestistä.

Täytyy sanoa että kovassa seurassa ollaan, sillä Ruotsin brändilähettiläänä toimii ihana Sofi Fahrman, Norjassa upea Camilla Pihl ja Tanskassa ihastuttava Emily Salomon. Näiden tyttöjen kanssa tullaan reissailemaan mm. muotiviikoille, joten ihan huikea vuosi on kyllä tulossa – en malta odottaa!

Ei olla tietenkään unohdettu teitä, sillä brändilähettiläänä saan pitää teille ihania kilpailuja ja järjestää kivoja tapahtumia yhdessä essien kanssa. Laitetaan ensimmäinen arvonta käyntiin tänään (löytyy postauksen alapuolelta) ja järjestetään ehdottomasti joku kiva manikyyripäivä teidän kanssa. 

It’s time to tell you pretty awesome news! I’m the first Finnish essie ambassador. If you have been following my blog since the beginning, you know my love for essie products. The color range is beautiful and they have the most long-lasting formula. I’m so honored to be the Finnish ambassador among the other amazing Scandinavian ambassadors. Sofi Fahrman is representing Sweden, Camilla Pihl is representing Norway and Emily Salomon is the Danish ambassador. We are heading together to NYFW next month, can’t wait!

essie-alexa2

Olin eilen Kööpenhaminassa essien tapahtumassa koko päivän ja siitä lisää fiiliksiä tulossa huomenna, kun saan viikon videoblogini editoitua. Tämä glittersävy on muuten a cut above, jos joku teistä kiinnostui.

_MG_0229 _MG_0311

KIITOS OSALLISTUJILLE. VOITTAJILLE (Jutta, Pinja ja Adeliina) ILMOITETAAN MEILITSE.

Eli saan arpoa kolmelle teistä ihanat kynsilakkasetit. Essien tuorein uutuus on Treat, Love & Color -sarja, jossa on siis hoitolakka ja väri samassa. Voittajien pakettiin tulee siis kaikki neljä sävyä, kaksi vakiokokoelmaan tulevaa (Tinted Love & Sheers to You) ja kaksi kausisävyä (Lavenderaly ja Treat Me Bright).

Halusin myös antaa voittajille yhden suosikki värilakan, joten kertokaa kommenttinne yhteydessä että mikä essien lakka on juuri teidän lemppari tai mitä haluaisitte mahdollisesti kokeilla.

Ohjeet
Kommenttiin siis suosikkilakan sävy ja muistakaa täyttää sähköpostikenttä, että voin olla yhteydessä voiton osuessa kohdalle. Arvonta on auki sunnuntai-iltaan (15.01) asti ja päivitän tähän postaukseen voittajat ja ilmoitan toki myös meilitse.

_MG_0334
In collaboration with essie

291 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *