Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Entä jos kaikki menee pieleen

november 29, 2017, outfit

Yksi ärsyttävimmistä piirteistäni on ollut etukäteen stressaaminen ja murehtiminen, “entä jos” -ajattelu. Pyrin aina hoitamaan jokaisen homman mahdollisimman hyvin ja kaikkeni antaen, jotta välttyisin edes jossittelulta jälkikäteen – siinä olen onneksi onnistunut varsin hyvin. Kun asiat hoitaa niin hyvin kun itse osaa, ei jää tilaa jossittelulle. Sen sijaan olen viime aikoina yrittänyt päästä eroon tästä liiallisesta ennakoimisesta ja mahdollisten huonojen skenaarioiden punnitsemisesta, sillä se syö hyvää energiaa ihan turhaan. Mieluummin kohtaa ne vastoinkäymiset silloin kun ne tulee eteen, etenkin kun yleensä ne tapaa olla sellaisia jota ei voi ennakkoon mitenkään taklata. Mutta onneksi olen sentään tiedostanut tämän tylsän tapani, niin osaan harjoittaa mieltäni parempaan.

Epäonnea tulee toisinaan ihan tahtomattakin, kuten eilen. Blogini serveriin tehtiin rutiinipäivityksiä ja yhtäkkiä huomasin että jotain oli mennyt pahasti pieleen. Kommentit olivat kadonneet maanantaisesta arvonnasta kokonaan (voitte osallistua tänään uudelleen)  ja suurin osa postausluonnoksista katosi kuin tuhka tuuleen. Samoin myös muutokset blogipohjaan, joita oltiin työstetty koodaajan kanssa useampi päivä. Monen päivän työt siis päättivät vaan hävitä bittiavaruuteen ja samalla meni myös kaikki varmuuskopiot. Kaiken lisäksi mulla sattui olemaan juuri eilen deadline muutamalle asiakkaalle ja aivan täyteen buukattu päivä edessä. Ei kyllä tosiaan naurattanut, mutta kyllä siitäkin lopulta selvittiin!

Tarinan opetus taitaakin olla se, ettei koskaan pitäisi maalata kauhukuvia ja lillua murheissa – ainakaan itse itselleen! Kaikkeen ei vaan yksinkertaisesti pysty itse vaikuttamaan, ja sellaiset huolet voi suoraan heittää romukoppaan. Jos ongelmia tulee vastaan, on parempi vain vetää syvään henkeä ja yrittää uudelleen, viimeistään seuraavana päivänä, jos heti ei huvita. 😉

One thing I hate about myself is worrying too much. I always stress about “worst case scenarios”, which is completely waste of time and energy. Lately I have been acknowledging it more and I have been trying to not to worry, just to take it as it comes. Usually the worst case scenario doesn’t really happen, so worrying is really unnecessary. And sometimes when bad luck comes into way, it’s pretty unpredictable – so why even bother? 

Yesterday was a great example of unpredictable bad luck. I made some basic updates on the blog and suddenly all of my drafts and new comments washed away – back ups as well. Not to mention I had two deadlines ahead and my day was completely packed. It was definitely every bloggers nightmare, but it wasn’t my fault (damnit computers!) I there’s nothing I could have done to prevent it. So lesson learnt, don’t worry, take it as it comes. It was definitely a pretty stressful day, but I got almost everything done before midnight!

Tavallaan rakastan tätä asua, mutta tavallaan näytän myös meidän kulmakunnan humpulta. 😂

Gina Tricot Hat* (similar here!)
&Other Stories Jacket*
Allsaints Sweater
Zara Jeans (similar here!)
Céline Bag
Kurt Geiger Shoes*


postaus sisältää mainoslinkkejä

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *