Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Dubai Today

november 25, 2015, Dubai

dubai-anantara-hotel2dubai-breakfast dubai-holiday-weardubai-hotel-food
Huomenta! Ja pahoittelut epäsäännöllisistä postausajoista, mutta tosiaan mun vuorokausirytmi on ollut kaikkea muuta kuin säännöllinen viimeiset pari päivää. Vaikka aikaeroa (+2h)  täällä hyvin minimaallisesti onkin, niin jostain syystä heräsin viime yönä kahdelta ja olin hereillä koko yön. Todella kummallista ja ihmeellistä että edes melatoniini ei auttanut. No ehdin ainakin selata Dubai -aihaisia instakuvia ja keräämään inspiraatiota, jos ei muuta!

Aamulla käytiin aamupalan jälkeen katsastamassa hotellin sali, ja vitsi se oli kyllä hyvä. Aikaisemmissa resorteissa salit on ollut vähän mitä sattuu, joten en tosiaan odottanut mitään kummallista. Se oli melkein yhtä iso kun Esportin kuntosalipuoli ja lautoja, palloja ja laitteita oli vaikka muille jakaa. Ihan super! Täällä on vissiin vielä toinenkin sali, joten ei yhtään hullumpi resort jos multa kysytään. Nyt en viitsinyt tehdä mitään kauhean kuluttavaa, kun univelkaa on hiukan kertynyt, mutta ehkä huomenna pääsen paremmin tositoimiin.

Tänään on ohjelmassa hotellihengailun lisäksi Mall of The Emiratesissa pistäytymistä ja illallinen hotellin rannalla. Ei siis kuulosta yhtään hullummalta.

Just wanted to make a quick update for you guys! I have been sleeping pretty poorly the past couple of nights, so that’s why I didn’t update the blog in the morning as usual. I’m doing my best to update earlier tomorrow! This morning we had breakfast outside, which was super lovely. Afterwards we hit the gym and I was blown away by it! Usually the gyms aren’t that great at Resorts, but here at the Anantara it’s really awesome. It’s huge and there’s tons of workout equipments. Great success! Later on we are going to the Mall of The Emirates and afterwards we are having a dinner here on the beach. Doesn’t sound that bad at all, right? I hope I’m sleeping better tonight, so I could fully enjoy the time here. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *