Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

DREAMY DRESS

october 6, 2017, outfit

Nämä viime viikkoiset kuvat Pariisista tuntuvat kovin kaukaisilta sateen paiskiessa vasten ikkunaa, mutta ehkä ne saa hetkeksi unohtamaan tuon harmaan syksyisen kelin. Täällä ei oltu ainakaan ihan vielä valmiita kumpparikeleihin, en edes vielä ehtinyt fiilistelemään ruskaa. Mutta ehkä me saadaan vielä joku intiaanikesä?

Tämä viikko on mennyt ihan hujauksessa uuteen asuntoon ja asuinympäristöön tottuessa. Paljon on tullut järjesteltyä asioita, koluttua lähikauppoja ja fiilisteltyä Ullanlinnaa. Viihdytään täällä kyllä hyvin ja tarpeen tullen sen vuodenkin. Viikonlopuksi ei ole mitään suunnitelmia (pitkästä aikaa!), joten ihanaa ottaa vaan rennosti ja nauttia vapaa-ajasta.

We took these pictures last week in Paris and I’m really missing the sunny weather. It has been raining all week in Helsinki and I’m just not ready yet for fall, but let’s hope for an Indian summer. 

This week has been all about organising our new apartment and getting used to the new neighbourhood. I’ll definitely write more about that later! Now I just want to start the weekend, it feels like we haven’t had a weekend off together with my boyfriend in ages. Talk to you soon. Have a lovely weekend!

Vaikka Pariisissa tuli pukeuduttua hyvin kesäisesti, niin en silti halunnut jättää näitä postaamatta. Ihastuin niin tohon Y.A.S:in mekkoon, että se oli päällä reissussa useampana päivänä. Nyt sen voi jo laittaa kaappiin ensi kesää odottelemaan.

This outfit is really summery, but I still wanted to post this look. I really fell in love with the Y.A.S dress, it’s so feminine and romantic. 

Ray-Ban Sunnies
Y.A.S Dress
Gucci Belt
Chloe Bag
Gucci Shoes


postaus sisältää mainoslinkkejä

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *