Tietoa mainostajalle ›

Disco Pants

april 18, 2017, outfit

Tiger of Sweden Coat (similar here!) / Soft Goat Sweater / Bikbok Pants from Zalando* / Gucci Bag / Acne Shoes (similar here!)

Tämän viikonlopun myötä ristin pääsiäisen uudeksi lempipyhäkseni. Takuuvarmat neljä vapaapäivää ilman velvotteita ja ihana keväinen sää – niin ja paljon niitä Kinder-munia! Silti kaupungissa on vähän elämää, on pääsiäisbrunsseja ja kuntosalikin on auki. Lienee sanomattakin selvää että viikonloppu oli siis todella rentouttava ja antoisa, ja nyt on hurjasti energiaa lähteä uutta työviikkoa kohti. Toivottavasti sielläkin meni pyhät mukavasti!

Päällä on jälleen kerran vaaleanpunaista ja tällä kertaa housujen muodossa. Eikö olekin hauskat nuo Bikbokin liehuhousut? Ehkä maailman mukavimmat. Huomenna laitetaan kehiin pitkään toivottu asuhaaste.

I just fell in love with Easter during the weekend, now I like it more than Christmas! Four days off, but still the city isn’t completely shut down. There are some delicious Easter brunches, the gym is open and some shops are too. It was so relaxing to sleep late, eat a lot of Kinder surprises and hang around with friends and family. Now I’m so energised and ready for the new week! Hope you had relaxing weekend as well. 


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Metti Forssell

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *