Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

CHECKMATE

september 15, 2017, NYC, outfit

Syksyn kuumin trendi ei ole mennyt varmaan keneltäkään somea seuraavalta ohi, nimittäin ruutukuosia vilisee joka paikassa, niin bleisereissä kun puolhameissakin. Itse aloin alkukesästä himoitsemaan nimenomaan ruutukuosista harmaata bleiseriä, enkä aluksi meinannut löytää sellaista mistään. Kun kesä loppui, niin tarjonta räjähti ja nyt jokaisessa ketjuliikkeessä on ruutua tarjolla jos jossain muodossa. Kuosi on itsessään todella klassinen, mutta se tuo mielestäni pienen wow-efektin tavallisiin arkiasuihin. Pohdin esimerkiksi sitä että jos meillä olisi ollut näissä kuvissa päällä musta hame ja bleiseri, niin asut olisivat olleet vähän tylsemmät. Tuosta puolhameesta tulikin Lindan suosikkivaate reissun aikana, enkä yhtään ihmettele että miksi – mielettömän hyvältä näyttää siis!

Nyt ollaan tosiaan kotiuduttu ja on kyllä mieletön fiilis kun unta on takana kokonaiset kymmenen tuntia! Luulen että viikonloppu menee aika rauhallisissa merkeissä, eli levätessä ja kuvia käsitellessä. Oli kyllä varmasti paras reissu koskaan, mutta aina on myös yhtä ihanaa tulla kotiin.

I’m sure you haven’t missed the biggest trend this season; check is everything. I was craving for a check blazer for all summer long and I just simply couldn’t find it, and now they are totally everywhere. I love the classic vibe of a check blazer (or a skirt) and it definitely gives a little wow factor to a casual outfit. 

I just came back home and I’m so glad I slept over 10 hours! I didn’t really sleep much during the entire trip (I don’t know how I managed to stay energised when sleeping 3 hrs every night), but now I’m definitely going to take it easy and sleep as much as I can during the weekend.

Linda: Zara Blouse, H&M Skirt (similar here!)
Alexa: Zara Blazer (similar here!), Topshop Shirt (similar here!), Only Jeans -50%


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Janita Autio

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *