Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Casual in New York

february 13, 2018, outfit

Täällä viikko on mennyt jälleen ihan hujauksessa ja paljon on mahtunut menoa ja meininkiä meidän reissuun. Joka kerta nämä muotiviikot tuntuu ihan unelta, kun on niin irti arjesta ja päivät on täynnä hauskaa ohjelmaa ja mielettömiä kohtaamisia. Takana on mm. Self-Portraitin, Alexander Wangin ja Zimmermannin näytökset ja muotiviikot alkavat olemaan meidän osalta purkissa. Tänään luvassa on vielä pitkä kuvauspäivä essien kanssa ja huomenna pidetään Lindan kanssa vapaapäivä työhommista ennen paluuta kotiin. Paljon on vielä kuvamatskua julkaisematta ja toki vlogi vielä editoimatta, siinä on siis mukavaa puuhaa paluulennolle!

This week went so fast! Fashion week feels always like a dream, it’s so different comparing to my day-to-day lifestyle and it’s full on dreamy experiences. I have been to amazing shows this year, like Alexander Wang, Zimmermann and Self-Portrait and I’m so grateful for being able to experience this yet again. Today I have a photoshoot with essie ahead and tomorrow we are taking a day off from work with Linda, before heading back home. 

Eikö harmaat housut olekin hauskaa vaihtelua? Etsin ruutuhousuja itselleni viime syksystä lähtien, mutta luovutin jo kertaalleen kun omille lihaskintuilleni ei meinannut löytyä sopivia mistään. Sattumalta kokeilin näitä jokunen viikko sitten Zarassa ja kerrankin löytyi juuri meikäläiselle täydelliset harmaat pöksyt! Nämä ovat olleet kuluneen viikon ajan jatkuvassa käytössä, kun housut tuntuu sopivan ihan kaiken kanssa yhteen. Oli jalassa sitten nilkkurit, avokkaat tai tennarit – ja päällä juhlavampi toppi tai vaikkapa rento neule. Eli varoituksen sanana että nämä housut tulevat näkymään täällä useasti!

I’m obsessed with these grey pants! I have been using them a ton recently, because it’s nice to wearing something else than black for a change. 

Asos Hat
Andiata Coat*
Allsaints Sweater
Zara Trousers (similar here!)
Chloe Bag 
Parfois Boots


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Janita Autio 

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *