Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

The Blog Awards Finland 2017

september 5, 2017, outfit

Viime viikolla julkaistiin The Blog Awards Finland 2017 ehdokkaat ja suureksi yllätyksekseni tuomaristo oli asettanut minut ehdolle Vuoden Muotiblogi -kategoriaan. Jokaisessa kategoriassa ehdokkaita on vain kolme, joten on sanomattakin selvää että jo ehdolle pääsy on mieletön kunnia – erityisesti koska Suomessa tekemisen taso on maailman huippua. Muotiblogi-kategoriassa ehdolla kanssani on Pupulandian Jenni ja Mikko Vainio.

Sillon kun vuonna 2011 blogini aloitin, niin koko ala oli vielä aivan lapsenkengissä. Silloin jokaisesta blogista huokui kotikutoisuus, eikä mainonta ollut ulottunut blogimaailmaan. Toisaalta puhdas into kokonaan uuden median rakentamiseen, sekä bloggaajien rohkea kokeilunhalu oli sitäkin suurempaa! Olen ylpeä siitä, miten suureksi tämä skene on kasvanut Suomessa – siitä on kiittäminen ihan jokaista bloggaajaa, sekä kaikkia lukijoita! Tänä päivänä blogit ovat uskottava media ja tuottoisa bisnes, ja bloggaajat ovat raivanneet tiensä valtavirtamediaan, telkkarimainoksiin sekä lehtien kansiin. Silti, ainakin itse teen tätä hommaa edelleen samalla innolla ja intohimolla, mitä sinä päivänä jona aloitin.

Tuomaristo valitsee kunkin kategorian voittajat, mutta yleisö voi myös äänestää suosikkiaan ehdokkaiden joukosta. Ehdokkaat löytyy TBAF:in sivuilta ja äänestäjien kesken arvotaan huikea palkinto.

Last week The Blog Awards Finland announced that I’m one of the nominees for “The Best Fashion Blog 2017”. They only picked three nominees for each category, so needless to say that I’m feeling super honoured. Can’t wait to plan my gala outfit and celebrate this entire industry with all of my lovely colleagues. It’s going to be an awesome night for sure! Congratulations for my fellow bloggers as well, Jenni and Mikko are also nominated in  The Best Fashion category. 

Kuvissa näkyy eilisen työpäivän rento asu, joka käytiin kuvaamassa Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa heti aamutuimaan. Bleiseri on uusi löytö Zarasta, mutta muut vaatteet onkin vanhoja suosikkeja.

I just love the blazer I found from Zara. It’s the perfect go-to piece for this fall. 

Ray-Ban Sunnies
Gina Tricot Hat* (similar here!)
Zara Blazer (similar here and here!)
Zara Top
Gucci Bag
Tiger of Sweden Pants (similar here!)
Gucci Shoes


postaus sisältää mainoslinkkejä

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *