Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Birthday Thoughts

august 28, 2017, Personal

Se on taas jälleen kerran aika synttäripäivän. Tunnen kiitollisuutta monesta eri asiasta, mutta erityisesti ikää ajatellessa kiitollisuus nousee aina ensimmäisenä mieleeni. Olen edelleen valtavan nuori ja koen että olen kahdenkymmenenviiden vuoden aikana nähnyt ja kokenut hurjasti. Olen ehtinyt olemaan melkein kahdeksan vuotta parisuhteessa huipputyypin kanssa, löytänyt oman juttuni työelämässä ja saanut reissata hurjasti. Kokemuksia on kertynyt paljon ja antoisia vuosia on toivottavasti vielä paljon edessä. Ikä on myös asia joka saa minut välillä havahtumaan siihen että elämää ei ole kiire suorittaa. Miten tylsää olisikaan, jos olisin saavuttanut kaikki unelmani kolmekymppisenä? Välillä voi hidastaa, jättää asioita alitajuntaan muhimaan ja palata niihin myöhemmin kun aika on oikea.

Tänään on tällaisia juttuja mielessä, mutta muuten ei mitään kummempia suunnitelmissa. Tänä vuonna jätin myös ensimmäistä kertaa juhlinnat väliin ja juhlittiin ystävän kanssa meidän tuplasynttäreitä viikonlopun kestäneellä pyöräretkellä – ei yhtään hullumpi idea! Poikaystäväni kyseli myös toivomuksia tälle illalle ja vastaukseni oli että “olisi vaan hauskaa syödä yhdessä jädeä ja katsoa Frendejä sängyssä”. Välillä ne pienet arkiset asiat on kaikista antoisimpia. Ihanaa viikkoa sinne! ?

I feel like my previous birthday was yesterday, but here we are again! I always feel super grateful when thinking about my age. I feel like I have experienced more than I ever thought I would before hitting twenty-five. I have found my soulmate, we have been together almost eight years now. I have a career, that I love and I have been lucky enough to travel the world. I feel so grateful for all these things and beyond. 

I don’t have any plans for today, actually my only wish for my boyfriend was that we would eat some ice cream and watch Friends later tonight. Sometimes the smallest things in life are the greatest. 

49 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *