Tietoa mainostajalle ›

New Banana Pancake Recipe

november 5, 2016, Food
alexa-dagmar-banana-pancakes

Mun ei ollut edes tarkoitus postata tänään, mutta oli pakko jakaa tämä uusi havainto kanssanne viikonlopun kunniaksi. En nimittäin varmaan ole ainut joka taistelee banaanilettujensa kanssa, nimittäin välillä ne menee rikki kääntäessä, toisinaan palaa tai jää raa’aksi sisältä. Mutta nyt viimein olen löytänyt kombon, jolla seen letuista aina täydellisiä. Pystyn tällä reseptillä tekemään letuista vaikka pannun kokoisia ja saan silti käännettyä ne ehjänä.

2 aamiaislettua:
1 banaani, 1 kokonainen kananmuna, 1 valkuainen, 1 rkl tapiocajauhoa (esim. ruohonjuuresta), 1-2 rkl psylliumia ja ripaus suolaa. Halutessaan voi laittaa lisäksi myös 1 rkl manteli -tai kookosjauhoa ja kookoshiutaleita. Kaikki haarukalla sekaisin ja sitten vaan tarpeeksi lämpimälle pannulle (voin tai kookosöljyn kera) minuutti per puoli ja voilá. Tosi helppoa ja nopeeta, eikä voi mennä pieleen. Tässä koostumuksessa eron huomaa myös siinä että lettu on todella kuohkea, olematta yhtään raaka sisältä. Nam!

Kannattaa myös kurkata Banaani-kookosletut ja Banaani-mustikkaletut.

I just created a new version of the infamous banana pancakes. I need to share this with you guys!

2 breakfast pancakes:
1 banana, 1 whole egg, 1 eggwhite , 1 tbs tapioca flour, 1-2 tbs psyllium flour. Additional: a hint of salt, almond or coconut flour and coconut flakes. Mash everything with a fork and fry 1 minute each side. Voilá! It’s so easy, healthy and yummy. 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *