Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

My Bachelorette Party Part 1

july 31, 2017, Personal

Lauantaiaamuna mut yllätettiin ihan kunnolla. Olin tyytyväisesti nukkumassa kun ovikello soi ja kun meidän rapussa on viime kuukausina ollut jos jonkinlaista pimputtajaa, niin en halunnut mennä avaamaan. Useiden yritysten jälkeen hipsin aamutakki päällä ihan unenpöppörössä katsomaan ja sieltä silmänreiästä näkyi Wolt-pukuinen mieshenkilö. Ajattelin ensin että tilaus on mennyt väärään osoitteeseen tai että olen vahingossa aikaisemmin tehnyt ennakkotilauksen. Avasin oven ja mies tokaisi että nyt pitäisi heittää kamat päälle ja lähteä tekemään keikkaa kuriirina. Tämä meni mulle ihan täydestä, sillä olen meilannut Woltin markkinoinnin kanssa useaan otteeseen videosarjasta jossa testaisin päivää Wolt-kuskina. Hetken mua sai suostutella ja sitten alkoi myös raksuttaa; “Ei hitto mullahan on polttarit!”.  Siinä ei ollut aikaa alkaa sen kummemmin laittautumaan, vaan tukka likasena ekat vaatteet päälle ja menoksi.

Lähdin pyöräilemään kohti Punavuorta Wolt-reppu selässä ja kyllä siinä kyynelkin vierähti, kun mietin että parhaat ystäväni ovat järjestäneet mulle tällaisen yllätyksen. Salaisessa osoitteessa odotti tosiaan lähes kaikki ystäväni, myös ne ketkut jotka olivat huijaneet olevansa ulkomailla! Aloitettiin aamu ihanalla tyttöjen loihtimalla brunssilla, ja samalla sain vähän toipua yllätyksestä ja valmistautua henkisesti koitokseen.

I woke up early Saturday morning when someone was knocking on our front door. When I opened up the door there was a Wolt food delivery guy and I was really confused, because I wasn’t waiting for a food delivery. Then he told me that I needed to put on the Wolt clothes, take my bike and start delivering food. I totally bought it, because I have been talking with their marketing team about trying it some day as a joke for my YouTube channel. I was a bit hesitant because I had just woken up and I’m definitely not a morning person, but then after he convinced me I started to realise what’s really going on. When I got myself to the destination, all of my friends opened the door and yelled “SUUURPRISE!” I was so happy I couldn’t get a word out of my mouth. They had prepared a delicious brunch for us and so we started the exciting day. 

Brunssin jälkeen sain hakea kotoa tarvittavat vaatteet ja meikit (aikaa oli neljä minuuttia) ja sieltä suunnattiin seuraavaan määränpäähän. Tytöt olivat vuokranneet meille aivan ihanan laivan rannasta ja siellä laitettiin päivä käyntiin kuohuvan kera. Sain myös toteuttaa muutaman teemaan kuuluvan haasteen, eli vähän poikkeuksellisemman kuvan InstaStoriesiin ja tyynyliinan poikaystävälleni. Iltapäivän kruunasi tietysti perinteinen morsiussauna, eli tuli istuttua risujen päällä ja sain hiukan erilaisen spa-kokemuksen kera kananmunien ja merisuolan. Laivalta jatkettiin kolmanteen määränpäähän, mutta tarina on nyt jo sen verran pitkä että jatkan sitä lähipäivinä – stay tuned!

After the brunch the girls let me pick up my bikinis and other necessities and then we continued to a super cool boat to start the party. They made me do some challenges (a dirty flatlay on InstaStories for example) and then we had the traditional Finnish bridal sauna. It was definitely the best day ever! I’m going to continue the story later on this week. 

Kiitos mimmit ja Janita. ❤️

Photos by Janita Autio

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *