Tietoa mainostajalle ›

Asuntoprojekti – Mitä tekisin toisin nyt?

march 26, 2017, Uncategorized

Yksi kysytyimmistä asuntoprojektiin liittyvistä kysymyksistä on ollut “mitä tekisit toisin?” ja “meinaatko tehdä seuraavasta asunnosta eri tyylisen?” Täytyy sanoa että onnistuttiin remontin kanssa mielettömän hyvin, sillä olen tyytyväinen kaikkiin valintoihimme. Näyttöjä asunnossa on ollut nyt useita ja myös kaikki potentiaaliset ostajat ovat vuolaasti kehuneet sekä rempan jälkeä että materiaalivalintoja.

Seuraavan asunnon remppa ja tyyli kristallisoituu vasta kohteen osuessa kohdalle, mutta kyllä me tietysti olemme hiukan remppasuunnitelmilla leikitelleet. Kalanruotoparketista emme hevillä luovu, mutta seuraavaan kohteeseen saatetaan laittaa astetta tummempi sävy. Tykkään kovasti parketista joka valikoitui sisustamaani yksiöön. Marmori (sekä kylppäriin että keittiöön) on materiaalina ollut myös nappivalinta ja vaikka moni sen arkuudesta varoittelikin, niin olemme olleet todella tyytyväisiä. Seinien sävy (Tikkurilan G487 ja F487) on varmaankin yksi kysytyimmistä kysymyksistä blogin historiani aikana ja tykätään edelleen harmaasta kovasti. Toki kohde määrittelee seinien sävyn, mutta uskoisin että harmaaseen tai valkoiseen päädytään. Tukholmassa näin mitä upeampia villejä vaihtoehtoja (lohenpunaista, petroolia jne.), mutta uskon että pysytellään aika varmoissa vaihtoehdoissa. Nykyisessä kodissamme kaikki kaapistot ovat valkoisia, mutta seuraavaan asuntoon olemme suunnitelleet samanhenkisiä mutta harmaita kaappeja. Sen sijaan huonekaluissa ja taiteessa voi sitten vähän revitellä. Odotan jo että saan raahattua Melimelin samettisohvan seuraavaan asuntoon ja joku värikäs abstrakti taideteos houkuttelisi myös kovasti.

Pintamateriaalit tulevat siis säilymään suht samanlaisina, mutta varmasti jotain uuttakin keksitään. Esimerkiksi kollaasissa näkyvä mustilla karmeilla oleva tilanjakaja on yksi asia jota olemme miettineet seuraavaan asuntoon jo pidemmän aikaa. Tämä suunnittelu on kyllä parasta aikaa, tosin odotan että päästäisiin jo oikean kohteen kimppuun! Ollaan itse asiassa menossa tänään muutamaan näyttöön, mutta molemmat on aina kunnianhimoisia vaihtoehtoja ja vaatii aika paljon säätöä. Pidän teidät ajantasalla!

We have been looking for a new apartment for a while now and I’m already so excited about the new (still unknown) project. People have been asking about the renovation plans for the future apartment, so I thought that I could share my thoughts with you. We have been really satisfied with our current apartment, so we will naturally pick similar materials to the future home. We love the herringbone floors and the marble bathroom,  as well as the cabinets we picked to this apartment. So the next apartment is going to look quite similar, but I’m going to furnish it a bit differently. I love harmonic interiors, but lately I have been craving for more color and patterns. So currently I’m dreaming about The Melimeli Blanca sofa and some colourful abstract art, can’t wait to start really planning the renovation. It might take some time to find the right place, but I’m willing to wait for my dream apartment. Do you like the inspo board? 

Photos by Pinterest, Tumblr

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *