Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ASUNTO ON MYYTY!

may 23, 2017, Uncategorized

76 vaihdettua sähköpostia, 17 näyttöä ja 4 tarjousta – nyt se on myyty! Laitettiin tosiaan maaliskuussa asunto myyntiin ja nyt on nimet paperissa. Oltiin varauduttu siihen että isomman asunnon myyntiin voi mennä puolesta vuodesta vuoteen, joten yllättävän nopeasti saatiin kaupat tehtyä. Loppupeleissä tehtiin kaupat pariskunnan kanssa joka kävi täällä ensimmäisien joukossa. Hyvillä mielin voi siis luovuttaa meille rakkaan asunnon seuraaviin käsiin.

Fiilis on hyvä, mutta samalla toki myös haikea. Onneksi saadaan asua täällä vielä lokakuuhun asti, niin meillä on hyvin aikaa etsiä seuraavaa projektia ja tehdä suunnitelmia eteenpäin. Nyt on huomattavasti helpompaa suunnitellakin, kun on rahat ns. “kädessä” ja deadline muutolle. Ollaan myös varauduttu siihen että joudutaan asumaan muutamia kuukausia vuokralla, jos nyt alkukesästä ei löydy sopivaa kohdetta eteen.  Täytyy sanoa että jänniä aikoja eletään kun päätettiin rykäistä häät ja asuntoprojekti samalla kertaa, mutta eipä käy ainakaan aika tylsäksi! Ja onneksi toi remppaaminen ja suunnitteleminen on meille tuttua puuhaa. Paljon on ajatuksia mielessä aiheesta, joten pääsette taas normaaliin tapaan seurailemaan projektia. Avaan uudistetun remppablogin piakkoin, jossa on helpompi navigoida postauksia ja projektia. Eikun uusia tuulia kohti!

76 emails, 17 showings and 4 offers – now our beloved apartment is sold! It really feels bittersweet, I love this apartment but I’m still really excited to start a new project. We haven’t found a new place yet, but now it’s much easier to put out bids and plan the future. Fortunately we can stay here until October, so we still have a plenty of time. I think we are a bit crazy when organising the wedding and the apartment project at the same time, but at least we won’t get bored in the near future. I’ll keep you guys updated!

31 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *