Tietoa mainostajalle ›

Täydellinen asu kaupunkilomalle

march 17, 2017, outfit

Tämä viikko on mennyt aika pitkälti sama asu päällä, nimittäin tämä kuvassa näkyvä kokonaisuus on ihan täydellinen keväiselle kaupunkilomalle. Stan Smithit on ehdottomasti parhaat tennarit pidemmällekin kävelyreissulle, etenkin kun itselläni on taipumus saada selkäkipuja (varhaismummo?) huonoista kengistä. Staneille siis iso peukku! Päältä löytyy myös Zalandolta bongattu täydellinen Whistlesin karkkineule, johon olen ihastunut täysin. Mammakin tykästy niin että tilasi itselleen oman. Itselleni kirkkaan pinkki ei ole ehkä se optimaalisin valinta, mutta juuri tommonen haalea roosa on ihan täydellinen ja helppo yhdistellä.

Asu oli alunperin “ensimmäiset mitä matkalaukusta löytyy” -tyyppinen tapaus, mutta nyt se on löytynyt päältäni päivänä jos toisenakin. Olin aamulla hakemassa kahvia Espresso Housesta ennen kun oli tarkoitus tavata kuvaaja, mutta törmäsinkin Lisaan kahvin hakureissulla ja napattiin kuvat samalla. Täällä on niin kaunista joka paikassa, että potentiaalisia kuvauspaikkoja on joka nurkan takana. Onneksi tulen tänne takaisin taas pian!

I actually picked this outfit randomly from my suitcase and I have been using it nonstop ever since, it’s such a perfect comfy outfit when running errands in the city. I just love the blush sweater from Whistles, it’s just the perfect shade of pink. I’m glad Linda’s photographer Lisa had time to shoot with me here, it was so nice to get to know her. Always love to work with new inspiring people. I’m glad I’m coming back to Stockholm soon again!

Ray-Ban Sunnies
Twist & Tango Coat
Whistles Sweater from Zalando*
Twist & Tango Pants (similar here!)
Gucci Bag
adidas Shoes*


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Lisa Höök

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *