Tietoa mainostajalle ›

Armollisuutta kiitos

may 14, 2017, Personal

Olen aina ollut tosi kova paiskimaan töitä. Silloin teininä olin päivät vaatekaupassa ja illat ravintolassa ja nyt taas yrittäjänä on koko ajan monta rautaa tulessa. Nuorempana oli tietysti kiva tienata omaa rahaa, mutta se ei ollut se suurin motivaationi työn tekoon – vaan aikaansaaminen ja reippaus koukutti. Tuo yhdistelmä on yrittäjälle sinänsä vaarallinen, koska työaikoja ei ole ja ne työt ei lopu koskaan. Olen aina ajatellut että olen vain sen henkinen ihminen että en tarvitse vapaa-aikaa tai lomaa, mutta nämä kaikki vuodet olen ollut väärässä! Maailma ei romahda jos meilit jättää huomiselle ja ei se pelkkä reippaus riitä onnelliseksi tekemään. Sen sijaan tärkeämpää on toimiva arki ja hyvinvoivat ihmissuhteet – jotka saattavat jäädä reippauden jalkoihin.

Olen niin onnellinen että olen tämän kevään aikana havahtunut tähän ja ottanut vähän lungimmin – ja samalla huomannut ettei arvostukseni perustu yöllä vietettyihin työtunteihin. Siinä sivussa seitsemän vuotta kestänyt parisuhdekin on saanut ihan uutta tulta alleen ja olo on onnellisempi kun koskaan. Myös työkuviot ovat yllättäen piristyneet hölläyksestä kun on enemmän aikaa suunnitella, miettiä ja inspiroitua ilman jatkuvaa puurtamista. Ideoita suorastaan pursuaa, kun hetkeksi vapauttaa itsensä kaikista paineista. Tästä syystä tänään ei tule vlogia ollenkaan, sillä otin hyvällä omalla tunnolla loman lomana ja nautin kihlattuni seurasta. Muistakaa siis olla itsellenne armollisia ja viettäkää ihana sunnuntaipäivä!

I have always been working hard. In my early teenage years I worked at two places at the same time (at a clothing store during the day time and at a restaurant during the evenings). It wasn’t really for the money, I was just hooked on working. I really loved the feeling when getting things done and I never liked being at home just doing nothing. Now I have been an entrepreneur for the past five years and I have been working pretty much 24/7. Tasks and e-mails are never ending and I’m really bad at just letting go and taking time off from working. I don’t really know what happened this spring, but I realized that working that much doesn’t make me the happiest that I can be. I love what I do, but a normal human being needs to take some time off every now and then. So lately I have been cutting down work to spend more time with my family. It has made a huge impact on me, I feel so much better, relaxed and definitely more inspired. So just a little reminder; don’t be too hard on yourself and remember to let it go from time to time. 

Photos by Vilma P.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *