Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

All white

july 4, 2017, outfit

Mielettömän rentouttava viikonloppu takana. On se jännää kun kesään mahtuu kolmetoista viikonloppua ja tuntuu että jokaiseen on buukattu ohjelmaa jo varhain toukokuussa. On reissuja, häitä ja muita kesäjuhlia – nopeasti se kalenteri vain täyttyy. Meinattiin aluksi lähteä vetämään Porvoon pyörälenkki nyt viikonloppuna, mutta päätettiin lopulta että otetaan ihan iisisti. Nauttia siitä kun ei ole mitään kalenterissa ja voi puuhastella mitä vaan ihan spontaanisti.  Nukuttiin pitkään, käytiin brunssilla, ja mentiin ulkokentälle pelaamaan tennistä, juuri tällaiset spontaanit viikonloput on kesässä parasta.

This weekend was so relaxing. I have so many summer weekends already booked full of parties and trips, so it was so nice to be at home with my boyfriend and just chill. I’m going to keep this chill mood going, because I have worked so much during the past six months. So I promised myself that I’ll be taking it easy during July, being less online and trying to spend more time with my loved ones. Sounds like a good plan if you ask me!

Päätin ihan villiksi heittäytyä ja pukeutua kokovalkoiseen. Ennen vierastin valkoisia housuja, mutta oikean mallin löydettyä olen alkanut pitämään niistä. Etenkin nyt kesällä on mukavaa pukeutua muuhun kuin mustaan ja olen myös koittanut pukea päälle enemmän värejä. Etenkin se Italian kuvissa vilahtanut punainen mekko on ollut ihan täydellinen kesävaate.

I wanted to wear all white at least once during this summer. It looks so fresh! As much as I love wearing black, I love to wear white and bright colors during the summertime. 

Ray-Ban Sunnies from Zalando*
Mango Blouse
Tiger of Sweden Pants
Gucci Bag
Valentino Shoes


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Metti Forssell

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *