Tietoa mainostajalle ›

Alexa Työharjoittelussa Vlog: Polhem Pr

April 2, 2017invideo

Vihdoinkin pääsen näyttämään teille videosarjan, jota olen jo pitkään suunnitellut. Kyseessä on “Alexa Työharjoittelussa” -sarja, jossa tutustun eri alan yrityksiin työharjoittelijan roolissa. Eikö olekin hauska idea? Tänään polkaistaan homma käyntiin ensimmäisellä harjoittelupäivällä Polhem PR-toimistossa. Olen jo keksinyt useita eri harjoittelupaikkoja tulevaisuuden varalle, sillä ajattelin ylläpitää tätä sarjaa kerran kuukaudessa. Toiveitakin saa toki laittaa!

Halusin aloittaa PR-toimistosta, sillä tuntuu että se ala kiinnostaa monia teistä. Osa onkin kysynyt että mikä PR-toimistojen funktio on ja näin tiivistetysti ilmaistuna heidän työnsä on vastata asiakkaiden näkyvyydestä mediassa. PR-toimistoista voi siis hakea tuotteita lainaan / testiin ja he ovat yleensä myös blogeissa näkyvien tapahtumien takana. Harjoittelupäivän aikana pääsette nyt tutustumaan PR-työn kulisseihin harjoitteljan näkökulmasta. Toivottavasti tykkäätte!

Video: Arttu Mustonen, Editointi: Alexa

54 Comments

 • Emma

  Alexa! Ihan huippu idea! Tälläset kiinnostaa kyllä kovasti, ja en malta oottaa seuraavia harjotteluita! Varmasti sielä tulossa kaikkea mielenkiintosta :) kivaa kevään jatkoa!

 • Miten tuonne pääsisi töihin? Siinä olis unelmaduuni. Omat lahjakkuudet kun löytyy nimenomaan visuaalisesta silmästä, erinäisten sommitelmien tekemisestä ja instakuvista/valokuvista. Tää oli superkiva video – kiitos tästä! Jään innolla odottamaan postaussarjalle jatkoa. Ihanaa sunnuntaita xx Dora

  • Jee, ihana kuulla! 😍 Polhemille haetaan aina muutamia kertoja vuodessa harjottelijoita ja harjottelujakson kautta saattaa saada pitkäaikaisemman paikan firmassa. Kannattaa siis kurkkailla heidän nettisivuille http://polhem.com/finland/ ja laittaa vaikka avoin hakemus tulevaisuuden varalle! ☺️ xx

 • Anonyymi

  Tosi kiva sarjaidea! Itse olin 9.luokan TET-harjoittelussa Spalt Pr:ässä, ja oli erittäin mielenkiintoinen viikko! Oli vähän selittämistä ikäkavereille, että mikä tämä paikka on, koska se on vielä monelle tuntematon ala. Lisää jaksoja odotellessa :-)

 • J

  Hei vitsi miten kiva ja uusi idea videoihin! Tää oli tosi huippu :)

 • Hanna

  Tosi hyvä ja kiinnostava idea! Sulla on muutenkin tosi mahtavia ideoita ja projekteja, etten voi vaan kuin ihastella sun luovuuttas ja draivia! Innolla odottelen muitakin videoita ja tietty muiden projektien etenemistä. Oot vaan niin ihanan inspiroiva tyyppi, Alexa!! Jatka samaan malliin blogin ja muunkin kanssa <3

 • A

  Tosi kiva videosarja tulossa! Tykkäsin kovasti ja tästä on varmasti apua ammatinvalinnan kanssa kamppaileville. Ainoa mikä jäi vähän tökkimään oli puheäänen laatu kun Polhemin sisällä kuvattiin, oli ajoittain hankala saada puheesta selvää ja musiikin soidessa kuului särinää. Odotan innolla seuraavaa videota! :)

  • Jee, kiva kuulla! 😍 Joo, asiaan tulee varmasti vielä muutos! Kuvattiin nyt mun vlogikameralla, johon ei saa ulkoista mikkiä ollenkaan. Kun arttu saa sen statiivin takaisin, niin voidaan kuvaa isommalla kalustolla johon saa ulkoisen mikin 😊 xx

 • Olipa hauska katsoa videota paikasta jossa on itse ollut harjoittelussa viime vuonna :-)xx

 • Lotta

  Superhauska video, innolla odottelen lisää materiaalia! Hei vinkkaisin yhdestä ainakin mulle uudesta nimestä, hkiläinen taiteilija, Carolina Grunér, löytyy googlettamalla ja instasta. Uskon että voisit tykätä hänen tauluistaan! Mukavaa tulevaa viikkoa sinulle Alexa! :)

 • Tanja

  Ihanaa, Alexa, että jaksat jatkuvasti kehittää blogia uusien ideoiden myötä!

 • julia

  Mahtava idea! :)

  Itsellä juuri alanvaihto menossa ja näistä videoista saa varmasti vinkkejä. Kiitos vielä kerran. Odotan innolla seuraavaa videota :) :)

 • Eltsiii

  Mielenkiintoinen video! :) Olisi hauskaa jos menisit esim. tv-ohjelmien kulisseihin tai jonkun lehden toimitukseen :)

 • Mimi

  Videosta tulee mieleen vähän yläasteen työelämään tutustuminen eli ihan kivaa puuhailua. Ihan ei kuitenkaan hahmotu, että minkälaista bisnestä PR -toimistot oikeasti tekevät ja millä taidoilla ja taustoilla työntekijät ovat rekrytty. Ehkä seuraavassa videossa henkilökuntaa voisi haastatella enemmän ja pyytää, jos saisi seurata enemmän muitakin kuin assari-tason hommia. Tämä olisi työnantajabrandaamisekin kannalta fiksu veto: voisi näyttää nuorille lukijoille, että tällä alalla pääsee tekemään muutakin, kuin höyryttelemään vaatteita.

  • Kiitos kehitysideoista! 😊 Varmasti jollain tasossa pystyn toteuttamaan tai haastattelemaan työnantajia, mutta kuvauspäivä on aika rajallinen noin ajallisesti antamaan kokonaisvaltaista kuvaa jonkun yrityksen toiminnasta – eikä se ole tarkoituskaan. Tarkoituksena on nimenomaan että tutustun eri aloihin vähän eri näkökulmista 😊 Mutta palaute on toki aina tervetullutta! xx

 • Pia

  Huippu video jälleen kerran! Mistä toi sun musta takki on?

 • R

  Vitsi tää on ihan huippu idea! Musta ois kiva, jos kokoisit vaikka lopuks päivää esim. että oliko jotain yllättävää siellä paikassa! Ja just jos joku työntekijä voisi kertoo vähän, että miten yleensä sille alalle päädytään yms :) Odotan innolla jatkoa!!

 • Siis ei hitsi miten loistava idea, valehtelematta paras vähään aikaan vastaan tullut! Ootan jo innolla seuraavia, näitä ehdottomasti lisää ♥︎

 • SK

  Ihan huikee idea! Nää on varmasti kivoja videoita erityisesti niille, jotka miettii omaa tulevaa uraa tai on vaihtamassa alaa. Toivottavasti pääset tekemään näitä työharjoittelupäiviä enemmänkin :) Hauskaa kevättä!

 • Sofia W

  Oon jo parisen vuotta seuraillut sun blogia ja oot musta aina ollut tosi ihanan aito ja inspiroiva tyyppi, mutta tää nosti taas rimaa ihan uudelle tasolle! Tosi omaperäinen idea ja varmasti tosi monelle omaa uraa miettivälle hyödyllinen sarja, jolla pääsee näkemään sellaisia kulisseja, joista voisi muuten olla vaikea saada tietoa. Musta olisi kiva nähdä sut jossain vähän muodin ulkopuolella kokeilemassa jotain, mikä ei vielä oo blogin puolesta just sun vahvuus, koska tunnut tyypiltä, joka uskaltaa ottaa haasteita vastaan ja lukijakunnassakin varmasti tosi erilaisia ihmisiä. Jään innolla odottamaan seuraavaa videota! Ihanaa kevättä! xx

  • Hei ihana olet! 😍 Teidän kommenteista tulee niiiin hyvä mieli! Ja todellakin tiedossa on paljon tosi eri tyyppisiä työpaikkoja, just siksi että päästään mukavuusalueen ulkopuolelle – myös taattu viihdearvo. Tästä oli hyvä aloittaa ja lähteä kohti uusia harjotteluhaasteita 😉 xx

 • Kaikai

  Idea: mene sosiaalityöntekijäksi, vaikka lastensuojeluun!

  • Kiitos ideoinnista! 😊 xx

   • Lotta

    Hei tästä inspiroituneena: joku hoitolaitos, esim. palvelutalo? En tiedä antaako säädökset myöden kuvata siellä, toisaalta miksipä ei kun sehän on asukkaiden koti.. Mutta olisi varmasti “silmiä avaava” kokemus niin sinulle itsellesi (enkä todellakaan tarkoita pahalla) kuin lukijoillekin :)

 • Anna

  Onko aprillia?

 • Ida

  Hei, tiedätkö mistä videolla näkyvän Polhemin työntekijän pinkki röyhelöpaita mahtaa olla? Ihanan keväinen 😊

 • Noora

  Heii, googlailin postausta sun lemppari- hiustuotteista ja hiustenhoidosta! Viimeisin postaus taitaa olla jo aika vanha. Täällä kaipaillaan vinkkejä tän hetken parhaimmista tuotteista!!! :)

 • Tiina

  Hei Alexa! Mahtava video ja idea! Blogisi on mieluinen/mieluisin juurikin siksi koska se kehittyy kokoajan ja kulkee omaa inspiroivaa polkuaan. Kiitos, ilo lukea!

  Satutko muuten tietämään mistä toimistolla vilahtavat mustat rautaiset hyllyt ovat?

  Iloista kevättä sinulle :)

 • Jasmin

  Mielenkiintoista olisi nähdä sut työharjoittelussa ihan “vieraassa” ympäristössä. :) Esim. vanhuspalveluissa tai päiväkodissa.

 • Siiri

  Ihastuin siniseen paitaan, jota höyrysilität videolla😄 Osaisitko kertoa, minkä merkkinen se on? Kiitos hauskasta videosta!

 • paulii

  Tää oli ihan huippu video ja tosi kiinnostava postaussarja kyllä sulla ideoituna! Huippukivaa! Ideoita paikoille ei ole, mutta kun joku kysyikin tuolla kommenteissa että miten esim. tuonne pääsisi töihin, niin voisit jatkossa joko videolla tai postauksen yhteydessä vähän kertoa (lyhyesti) että esim. millainen pohjakoulutus pitäisi olla ja miten alalle voi työllistyä (yrityksen näkökulmasta siis).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *