Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

7 x PÄIVÄN PIRISTYS

august 19, 2017, Personal

Kirjottelin aikaisemmin viikolla unettomuudesta ja stressistä, joka on ollut asuntokuvioiden takia valloillaan viimeiset pari viikkoa. Vaikka hetken olikin vähän toivoton fiilis, niin onneksi positiivisuus on nostanut päätään loppuviikkoa kohden. Tuntuu että tästä viikosta tuli vahingossa mielen ja kehon parannusviikko, ihan pienien juttujen avulla.

Nämä asiat tekivät minut iloiseksi:

Kodin siivoaminen ja kaappien läpikäynti. Nyt kun 8 muuttolaatikollista turhaa tavaraa on poissa, niin fiilis on huomattavasti levollisempi. En edes tietoisesti stressannut roinasta, mutta ilmeisesti alitajuisesti sekin on vaivannut kun mieli keventyi näin hurjasti.

Ystävien kanssa treffaaminen. Mariannan kanssa höpöteltiin torikahvien (tai no oikeesti kookos-jäälattejen) lomassa, Janitan ja Artun kanssa naurettiin vatsamme kipeiksi Ysibaarin terassilla ja huomenna vielä Vilman treffaaminen edessä. Vaikka välillä tekisikin mieli jäädä kotiin peiton alle katsomaan Netflixiä, niin kyllä ne ystävät vaan saa hyvälle tuulelle.

Suklaa. Pätkis ja Kinder Maxi sai mut muutamaan otteeseen tosi hyvälle tuulelle.

Sauna. Meillä on perjantaisin aina saunavuoro ja tuli kyllä ihana fiilis kun sai kiireettömästi nautiskella hiljaisuudessa hien virratessa pitkin kroppaa.

Treenaaminen PT:n kanssa. Treenattiin tällä viikolla Kanervan kanssa ensimmäistä kertaa kahdesti ja koko viikon fiilistelin meidän treenejä. Hyvästä aamutreenistä tulee vaan niin mieletön fiilis koko päiväksi.

Rutiinit. Kesäloma ja kiireettömät aamut oli hetken ihanaa, mutta kyllä normaali arki ja rutiinit on loppu peleissä parasta mitä tiedän. Unirytmikin on alkanut palautumaan takaisin, kun kello on joka aamu soimassa samaan aikaan. Samalla tuntuu myös saavan aikaiseksi huomattavasti enemmän ja se fiilis kyllä palkitsee.

Kuulin että saan raudat pois ensi kuussa! Joka kerta kun ajattelen sitä, niin hymy nousee huulilleni. 1,5 vuotta kestänyt projekti tulee pian päätökseensä.

***

I told you about feeling a bit down a couple of days ago, but I still managed to make this week awesome. Here are the things that helped me power through:

Cleaning out my closet. It was the best thing ever! I didn’t even realize how much it really bothered me until I did it. 

Hanging out with my friends. This week I met Marianna over coffee and had so much fun dining with Arttu and Janita. Friends are the best! 

Chocolate. I had some serious chocolate cravings this week and it honestly made me happy! Kinder Maxi is my fave. 

Sauna. Yesterday evening we spent an hour in sauna with my boyfriend and I felt so good afterwards. 

Working out with my personal trainer. This week was the first time we exercised twice and gosh it’s the best thing ever. I have been feeling so good about it and I have also noticed some progress –  getting stronger!

Routines. Summer vacay was awesome, but I really do love routines. I’m also sleeping better, when waking up at the same time every morning. I also feel like I’m twice as productive, so thumbs up for that one! 

I heard that I’m getting my braces off soon! That’s just the best news ever!

Photos by Vilma P.

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *