Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

7 SYNTIÄNI

may 8, 2018, outfit

Sain vakkarilukijaltani tälläisen hauskan haasteen, joten päätin heti tarttua siihen kiinni.

Herkuttelusyntini… 
Ehdottomasti irttarit! Syön niitä nykyään aika harvoin, mutta aina Tukholman reissulla on pakko käydä vähintään kerran Caramellassa irttariostoksilla.

Ihonhoitosyntini…
Rakastan itseruskettavia tuotteita! Itseruskettava ei tosiaan ole iholle se paras mahdollinen tuote, mutta en rusketu luonnostaan ja koen että pieni päivetys on ihan paikallaan. Olen kyllä lakannut käyttämästä itseruskettavaa kasvoille, sillä se yleensä vaan tukkii ihohuokosia.

Siivoussyntini…
Olen luovan kaaoksen ystävä! Meillä ei siis todellakaan aina ole paikat tiptop ja se ei oikeastaan häiritse itseäni ollenkaan. Likaa tai pölyä en siedä, mutta jos tavarat on vähän siellä täällä niin se on ihan ok.

Hiussyntini…
Jaksan ehkä kerran viikossa laittaa tukkani, muuten pikkumyy-nutturalla mennään. Häiden jälkeen on kyllä pakko leikata taas kunnolla, niin tukan laittaminen sujuisi helpommin.

Ystävyyssyntini…
En näe kaikkia ystäviäni tarpeeksi usein! Yritän kyllä parhaani mukaan järjestää treffejä tai get togethereitä säännöllisesti, mutta välillä aikataulujen sovittaminen osoittautuu haasteeksi. Onneksi pian on kesä ja kaikki organisoiminen on helpompaa!

Pukeutumissyntini…
Olen ihan super mukavuudenhaluinen! Arkena matalat kengät vie usein voiton korkkareista ja jos ei tarvitse edustaa niin vietän aikaa mielelläni treenivaatteissa.

Parisuhdesyntini…
Se että työ on käytännössä kotona, ei ole parisuhteen kannalta kauheen ideaali järjestely – etenkin kun ei malta olla tekemättä töitä! Onneksi olen pistänyt tämän merkille ja pyrkinyt kehittämään itseäni pitämällä some-vapaata kotona.

Haaste oli alunperin linkattu ihanaista-blogista.

Saint Laurent Sunnies (budget version here!)
Mango Suit

postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Linda Juhola

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *