Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

7 x Modern Chandeliers

december 14, 2016, Interior design

kauneimmat-kattovalaisimet-zarro
1. Pholc Göte / 2.Flos 2097 / 3.  Menu Leonard / 4. Flos Taraxacum / 5. Lee Broom Carousel

 6.Pholc Tage / 7. Roll & Hill Modo

Muistan kun joskus aikoinaan pyysitte minulta postausta suosikkivalaisimistani, eikä silloin mieleeni tullut yhtä valaisinta enempää – mikään ei oikein sykähdyttänyt. Nyt viime vuosina markkinoille on tullut vaikka mitä, ja seuraavaa asuntoa sisustaessa iskeekin varmaan valinnan vaikeus. Näistä kaikista yllä olevista tykkään kovasti ja suurinta osaa niistä saa vielä eri värisinäkin. Ihanaa että moderneja “kattokruunuja” on tullut nykydesigniin, sillä ne ovat valaisimina kovin monipuolisia. Ne antavat yleensä hyvän yleisvalon, sopivat niin keskelle huonetta kun pöydän päällekin ja ovat vielä himmennettävissä. Siinä on mun kriteerit hyvälle valaisimelle.

Tein lopulta sisustuslahjoihin liittyvän postauksen Zarron FB-sivuille, joten sieltä voi kurkkailla jos aiheeseen liittyvät vinkit kiinnostaa. Tosin mun blogia seuranneille ne ovat aika arvattavissa ;)

You have been asking a list of my favorite chandeliers so here they are. A couple of years ago I really didn’t find that many lamps I liked, but nowadays the design world is full of beautiful modern chandeliers. I bet next time we renovate, we have hard time choosing the right lamps  – so many awesome options. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *