Tietoa mainostajalle ›

6 New Decor Favorites

november 20, 2016, Interior design
alexa-dagmar-sisustus2

Syksy on kyllä aina parasta aikaa sisustaa. Kotona tulee vietettyä enemmän aikaa kun kesällä, niin tulee väistämättä fiilisteltyä kotijuttuja ja panostettua enemmän niihin. Halusin koota tähän postaukseen teille omat lempparini uusista sisustusjutuista, mitä olen viime aikoina kotiini löytänyt. Joukossa on myös muutamia ihania Zarron uutuuksia, josta tekin olette kyselleet.

I just love to decorate during fall, it’s the best time of the year to enjoy the little details (like scented candles) at home. So I wanted to show you my recent purchases!

diptyque-room-fragrance

Tämmöisen pienen tuliaisen ostin itselleni Tukholmasta. Kyseessä on “vaatekaapin wunderbaum”, mikä ehkä kertoo jotain käyttötarkoituksesta. Nyt vaatekaapista tulee nimittäin huumaavaan hyvä tuoksu!

I bought this one from Stockholm, it’s like “wunderbaum” for your wardrobe. I love it!

green-tea-candle

Uusi ihana tuoksukynttilä, joka on täysin kasvipohjaisesti tuotettu Suomessa. Tuoksu on aivan ihana ja pakkaus kaunis. Tätä pystyn polttamaan pidempiäkin aikoja, ilman että meistä kumpaakaan alkaa tympimään tuoksu. Tuoksu on ihanan neutraali ja raikas.

I really love this candle! The scent is really good, we both enjoy it. 

jonathan-adler-zebra-dish

Viimeinkin saatiin Zarroon ensimmäinen erä Jonathan Adlerin pientavaraa. Odotetuimpana niistä tämä ihana Zebra Dish.

We finally got the Zebra Dish from Jonathan Adler to our store. It’s definitely one of my current favorite items!

klong-gloria

Tässä on toinen syksyn odotetuimmista uutuuksista, nimittäin ihana Gloria-kynttilänjalka. Niin upea! Ja saa myös tilattua hopeanvärisenä, mikäli ei syty messingille.

I really love this beautiful Gloria candleholder. It’s also from Zarro.

_mg_2744

Tämä on myös Adlerin uutuuksia, just täydellinen esimerkiksi korujen säilytykseen.

This one is also from Jonathan Adler, it’s the perfect little vessel for everyday jewelry. 

klong

Viimeisimpänä mun pimeiden iltojen pelastaja, eli Constella tuikkusarja. Tästä olin haaveillut pitkään ja olin niin iloinen kun saatiin ne Zarron valikoimaan.

Sellasia uutuuksia tällä kertaa. Mitäs tykkäätte? Jos muuten kaipaatte sisustusinspistä, niin kannattaa seurata @zarrostore instassa. Pyrin postailemaan sinne päivittäin inspiraatiokuvia ja infoa tuoteuutuuksista. Ajattelin myös että teen Instastoriesin puolelle ensi viikolla store tourin!  ♥

Constella tea light holder has been the perfect centerpiece on our dining table. Hope you liked this post! If you are into interior posts, you should definitely check my other IG account @zarrostore. I’m trying to post inspo pics there daily. ♥

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *