Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

5 x Suosikkituote Dermalogicalta

may 19, 2017, Beauty

Dermalogica kuuluu ehdottomasti suosikkibrändeihini ja se (ja hovikosmetologini Henna) ovat perusta ihoni hyvinvoinnille. Käytän todella paljon Dermalogican tuotteita ja oli kyllä haaste rankata vain viisi suosikkituotetta. Päätin että valitsen sellaiset tuotteet mitä käytän päivittäin ja sain vielä puhuttua teille arvonnan, jossa jaossa on koko viiden tuotteen paketti. Laitan siitä lisätietoa postauksen loppuun.  Näistä kaikista tuotteista olen puhunut teille aikaisemminkin, mutta kertaus kannattaa aina. Hypätään siis tuotteiden kimppuun!

P.S. Koodilla ALEXA10 saatte 10€ alennusta vähintään 50€ ostoksista Suomen Dermalogican nettikaupasta. Koodi on voimassa viikon tästä päivästä.

Dermalogica has been my go-to skincare brand for the past couple of years and I’m daily using a lot of their products. I thought that it would be fun to share my favorite Dermalogica products with you guys and I’m glad they teamed up with me to create this post. 

Precleanse-puhdistysyöljyn nimeen olen vannonut jo kohta kaksi vuotta. Se puhdistaa todella hyvin myös vedenkestävän meikin. Äitini ei ole koskaan tykännyt öljypohjaisista meikinpoistoaineista, mutta sain myös hänet koukutettua käyttämään tätä. Vaikka precleanse on puhdistusöljy, niin se ei jätä silmiin sellaista öljyistä “kalvoa” puhdistuksen jälkeen.

Precleanse is my favorite makeup remover. It takes off waterproof makeup, glitter, you name it…  easily and I haven’t tried anything better in years. 

Jos yksi ihonhoitotuote pitäisi valita, niin se olisi tämä Daily Microfoliant. Rakastan tätä ja myöskin Dailyn sisartuotetta Superfoliantia. Kyseessä on hellävarainen mikrokuorinta, jota voi nimensä mukaan käyttää päivittäin. Kuorin tällä viidesti viikossa ja tämä tuote on perimmäinen syy ihoni hyvinvointiin. Se on poistanut ihostani tekstuurin ja ylläpitää kuulasta ja hyvinvoivaa ihoani. Myös hoitotuotteet imeytyy paremmin, kun kuollut ihosolu on saanut kyytiä ihon pinnasta. Huomaan merkittävän eron jos esim. unohdan ottaa tämän tuotteen matkalle mukaan. Onneksi mulla on nyt matkakoko, niin en varmasti unohda! Myös kaikki kaverini ovat hehkutuksieni myötä tämän ostaneet ja kaikki on kovasti tykänneet.

If I would need to pick one ride or die skincare product I would definitely go with Daily Microfoliant. It has made the biggest impact on my skin and the results are really visible. My skin has become smoother and it’s more radiant than it was a couple of years ago. 

Tästä tuotteesta olen myös puhunut teille aikaisemmin, eli kyseessä on suosikkinaamioni Multivitamin Power Recovery Mask. Käytän tätä 1-2 kertaa viikossa ja jätän yöksi vaikuttamaan. Rakastan tuotteen koostumusta ja se kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti. Kuulemma myös Victoria Beckham vannoo tämän naamion nimeen, enkä yhtään ihmettele miksi.

This is the masque that Victoria Beckham uses and I don’t wonder why. It’s my favorite mask and I love to leave it overnight to give my skin some extra hydration. 

Skinperfect primer on tuote jota käytän joko meikin alla pohjustukseen tai sellaisenaan bb-voiteen tapaan. Se sisältää iholle tärkeän SPF:n ja toimii myös kosteusvoiteena. Näitä on kulunut ainakin neljä tuubia!

Skinperfect Primer is a great primer under makeup, but I also love to use it as a bb cream when I’m in a hurry or need SPF to protect my skin. I love how my skin looks after applying this!

Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisenä eniten käyttämäni kosteusvoide Skin Smoothing Cream, joka on käytössä aamuin ja illoin erityisesti kylmempinä vuodenaikoina. Kesällä vaihdan Active Moistiin, joka on hiukan kevyempi koostumukseltaan.

Skin Smoothing Cream is my go-to cream when I’m in a need of hydration. I use it daily during winter and spring and occasionally during summertime. 

ARVONTA!

Voit voittaa nämä kaikki tuotteet itsellesi kommentoimalla tähän postaukseen. Muista täyttää meilikenttään tietosi, jotta voin ottaa yhteyttä mikäli voitto osuu kohdallesi. Arvonta päättyy sunnuntaina 21. 05 klo 12:00. Päivitän voittajan nimimerkin tähän postaukseen ja ilmoitan hänelle myös henkilökohtaisesti.   Voitto napsahti Essille, ilmoitan sinulle henkilökohtaisesti. 

500 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *