Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

5 LAHJAVINKKIÄ POIKAYSTÄVÄLLE

december 9, 2017, Inspiration

Minulta on useaan otteeseen pyydetty lahjavinkkejä poikaystävälle, joten ajattelin koota teille mielestäni viisi parasta lahjaideaa. Meidän taloudessa harvemmin annetaan lahjoja, ainoastaan silloin jos oikeasti sopiva lahja osuu eteen. Ei siis mitään keksimällä keksittyä, vaan jotain josta on oikeasti iloa pidemmäksi aikaa. Nämä lahjavinkit keräsin sitä silmällä pitäen, omiin kokemuksiini nojaten. Näistä kaikista olisi varmasti iloa koko perheelle! Postaus on toteutettu yhteistyössä Gigantin kanssa, sieltä jos jostain löytyy kattava valikoima hyviä lahjaideoita.
I got a lot of questions regarding a gift guide for him, so let’s do it! I know most of the products are on the pricier side but they are things that last forever and give joy to the entire family. 
Meillä on ollut kopterikamera eli drone vuoden verran ja sen lennättämisestä tuli yllättäen meidän yhteinen harrastus. Voin myös rehellisesti sanoa että jokainen mies, nuori tai vanha, tuntuu rakastavan niitä. Jokainen kerta kun lennätämme droneamme, niin saamme useita uusia ystäviä, ihan vauvasta vaariin. Meillä on sekä DJI Mavic Pro että DJI Spark ja suosittelisin lähes kaikille tuota kevyempää DJI Sparkia. Se on helppokäyttöinen, pieni ja kevyt, sekä luo mielettömän hyvää kuvaa. Gigantin valikoimasta löytyy droneja jokaisessa hintakategoriassa alk. 60€, joten sieltä kannattaa toki katsoa sopivia vaihtoehtoja käyttötarkoituksen mukaan.
My boyfriend is obsessed with drones and so am I. We love to fly them around the create beautiful cinematic shots with them. Gigantti has a lot of different drones to offer and I can highly recommend DJI’s products. It’s definitely a hit gift for every guy! 

 

Jokainen meistä käyttää kuulokkeita, eikö vain? Hyvät kuulokkeet on osuva lahja paljon matkustavalle tai vaikka leffahifistelijälle, menee varmasti hyötykäyttöön. Näitä Bosen vastamelukuulokkeita olen itsekin pitkään himoinnut – ehkä ostan ne viimein lahjaksi itselleni! Gigantin valikoimasta löytyy kuulokkeita joka budjettiin ja uskoisin että tänä päivänä lähes jokainen tarvitsee niitä, joten siinä on hyvä lahja joka menee varmasti käyttöön.
Most of us uses headphones right? So it’s definitely an useful gift as well. I have been craving for Bose’s headphones for ages, maybe I’ll splurge and buy them for myself this Christmas. 
Mieheni on ujosti ääneen toivonut itselleen älykelloa, sillä hän urheilee paljon. Mieheni on enemmän android-miehiä, joten uskoisin että Samsungin kello olisi hänelle oikea valinta. Apple-faneille löytyy tietysti taas iWatch, joka toimii kätevästi yhteen muiden Applen laitteiden kanssa. Itselläni on käytössä Garminin Fenix 5s urheilukello, joka on osoittanut hyväksi kaveriksi treenihin ja lenkkipolulle.
My boyfriend has been craving for a smart watch and I think he would appreciate this Samsung’s watch a lot, since he is mostly using android products. 
Ostin aikoinaan GoPron itselleni, mutta lopulta siitä on ollut enemmän iloa aktiiviselle poikaystävälleni. Meidän GoPron kautta on tullut ikuistettua paljon mahtavia aktiviteettejä reissussa, joista ikimuistoisin oli varmasti haisukellus Etelä-Afrikassa. Itse jäin tosin rannalle katsomaan, kun poikaystäväni hyppäsi GoPronsa kanssa häkkiin uimaan. GoPro on kyllä huikea kun se on niin pieni että kulkee taskussa mukana ja erityisesti uusimmissa malleissa kuvanlaatu on myös huikea.
I bought a GoPro for myself way back, but my boyfriend has used it a lot more than I have. It’s a cool gift for someone who travel a lot, it’s the easiest device to carry around and capture some amazing moments. 
Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä on vanha kunnon pleikkari! Ostin lähes kahdeksan vuotta sitten poikaystävälleni joululahjaksi PlayStation 3-konsolin ja saan siitä kehuja vielä tänäkin päivänä. Muistan säästäneeni lahjaan koko syksyn, mutta tiesin että poikaystäväni tulisi rakastamaan sitä  ja näky hänen kasvoilla oli todellakin sen arvoista. Olin kuulemma coolein tyttöystävä ikinä! Toinen ajankohtainen konsolivinkki on ysäriltä paluun tehnyt klassikko Super Nintendo Classic Mini Snes, jota poikaystäväni meni ilmestymispäivänä jonottamaan. Hinta on huokea muihin konsoleihin verrattuna ja pelit herättää nostalgian tunteita meillä 80-90-luvun lapsilla.
Last but not least a PlayStation. It brings back a lot of memories from my teenage years. I bought it to my boyfriend as a Christmas gift almost eight years ago and he still remembers it like yesterday! I was so broke after that but it was all worth it when I saw his reaction. 

 

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *