Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

My 5 Favorite Makeup Products

april 6, 2017, Beauty

En ole pitkään aikaan listaillut teille suosikkituotteitani, joten ajattelin että mun on kerrottava teille tämän hetkisistä lemppareista. Näillä tuotteilla teen meikkipohjani, enkä kyllä hevillä vaihtaisi! Olen todella tarkka meikkipohjastani, sillä haluan että iho säilyy hyvännäköisenä läpi päivän meikkiä korjailematta. Ihon kunto ja tuotteet ovat itselleni todella tärkeitä tekijöitä, sillä väärillä tuotteilla meikki sulaa t-alueelta pois päivän aikana. Ihon hoitaminen on tietysti ensisijaisen tärkeää (täältä löytyy luottotuotteet siihen), mutta omalla kohdallani myös meikkivoiteilla ja muilla pohjustustuotteilla on suuri vaikutus lopputulokseen. Haasteena on pitää pohja mattapintaisena, mutta saada kuulto oikeisiin kohtiin jotta iho näyttää terveältä ja hehkeältä – olematta rasvainen.  Korostamisesta teen ihan oman postauksen vielä (löytyy useita suosikkituotteita monelle eri budjetille), mutta tänään hypätään mun jokapäiväisessä käytössä olevien tuotteiden kimppuun.

I thought that it would by fun to share my “5 holy grail makeup products”. I have been using these products daily during the past year and I probably couldn’t do my makeup without them. I have a combination skin, so it’s always a bit tricky to find the right products. I don’t carry my makeup products with me during the day, so I’m always aiming for a long-lasting result. Here are my ultimate favorite products!

 

NYX Highlight & Contour Pro Palette

Ensimmäisenä paletti, jota ilman en voisi enää meikata! Tämä NYX:in 26€ paletti on ollut reilun vuoden jokapäiväisessä käytössä (myönnän, ostin kuvia varten uuden paletin) ja rakastan sitä yli kaiken. Käytän siitä useita eri sävyjä silmämeikin tekoon, sekä kolmea eri sävyä korostamiseen ja varjostamiseen. Olen tehnyt videotutoriaalin tämän paletin ympärille, joten jos kiinnostaa kurkkailla tarkemmin niin se löytyy täältä. Olen usealle eri ystävällekin tätä palettia suositellut ja heistäkin kaikki ovat jääneet tällä tielle.

I just love love love this palette from NYX! This is my third one and I really use it daily to do my eye makeup and contour. It’s the best contour palette I have tried and it’s also really inexpensive (26€). Highly recommend this! 

Estee Lauder Double Wear (Stay in Place) Foundation & Concealer 

Estee Lauderin Double Wear -sarjasta olen aikasemmin kirjotellutkin ja kyseessä on meikkipohjista parhain. Double Wear -meikkivoide (minulla on sävy Ecru) ja peittari kestävät läpi päivän, ja Beauty Blenderillä levitettynä lopputuloksesta tulee peittävä mutta ei kuitenkaan tunkkainen. Saan meikkipohjastani usein kehuja, eikä pohjaa tarvitse päivän mittaan paikkailla. Tuote on kyllä suht hintava (~45€) joten jos budjettiversiota kaipaa niin kannattaa kurkata Lorealin Infallible Matte.

Primerina käytän yleensä Dermalogican Skinperfectiä ja Estee Lauderin Double Wear Primeria. Myös Benefitillä ja Make Up Foreverilla on hyväksi havaittuja primereita.

I love this foundation! It’s perfect for my skin type and it really stays in place the whole day. The formula is pretty thick, but it looks gorgeous when applied with a damp Beauty Blender. It’s quite pricey though (~45€), so if you prefer budget option I would recommend trying Loreal Infallible Matte. 

Becca Champagne Pop & Hourglass Ambient Lighting Blush

Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä korostuspuuteri ja poskipuna. Molemmat olivat löytöjä aikaisemmilta NYC:in reissuilta, mutta onneksi niitä saa myös Euroopasta. Beccan Champange Pop on ehdottomasti paras kokeilemani korostuspuuteri. Se antaa upean kuullon ja toimii myös hyvin luomivärinä. Tuote on ollut jokapäiväisessä käytössä sitten viime syyskuun, eikä edelleenkään pohja vilku. Hourglassin Ambient Lighting -poskipunan (Sävy: Mood Exposure) ostin helmikuussa ja olen kovasti tykännyt. Se antaa heleän kuullon ja kauniin sävyn kasvoille. Odotan että pääsen taas Sephoraan, jotta voin hypistellä muita Hourglassin tuotteita.

I found these products from Sephora when I was in NYC and I have been using them daily ever since. Becca’s Champagne Pop is the perfect highlighter, I love the shade and the formula. It’s not glittery, it just gives the perfect glow to the skin. I’m really picky about blushes, but I have totally fallen for Hourglass Ambient Lighting Blush in Mood Exposure. The shade is really elegant and it makes my cheekbones pop. I can’t wait to go back to NYC and try another products from Hourglass. 


postaus sisältää mainoslinkkejä

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *