Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

4 kriteeriä asuntoprojektille

march 10, 2017, Interior design


En pääse tästä innostuksesta yli! Huomaa kyllä että me eletään ja hengitetään näitä asuntokuvioita. Tänään on ensimmäinen näyttö ja niitä onkin sitten pitkin viikonloppua. Tuleepahan koti pidettyä viimeisen päälle siistinä. Teitä on kovasti kiinnostanut kriteerit uudelle asunnolle, joten ajattelin että voisin listata niitä tähän teille. Moni on myös kysynyt remppaan liittyviä kysymyksiä, eli mitä tehdään samalla lailla ja mitä toisin – haluatteko siitä oman postauksen?

•Sijainti: Rakastetaan Punavuori-Kamppi -aluetta, joten täällä ajateltiin myös pysyä. Myös Ullanlinna ja Kaartinkaupunki voisi tulla kyseeseen, ja ehkä Etu-Töölökin jos oikein täydellinen kohde osuisi kohdalle. Ehdottomasti pääpaino kuitenkin näillä kulmilla.

•Koko: Asunnon ei tarvitse olla merkittävästi isompi, mutta jos täydellinen remppakohde on edullinen ja isompi niin sekään ei ole este ostamiselle. Jos kohde on taas samankokoinen ja edullinen, niin sijoitetaan “ylimääräiset” rahat toiseen sijoitusasuntoon.

•Puitteet: Itselleni merkittäviä tekijöitä on korkeat huoneet ja isot ikkunat, niistä en suostu tinkiä. Muihin asioihin pystyy pitkälti vaikuttamaan rempalla.

•Taloyhtiö: Plussaa toki on  se jos taloyhtiö on hyvä ja putket on tehty lähivuosina.

I’m so excited about the upcoming apartment project, even though we don’t have a new place yet. Here are some things that we are thinking while apartment hunting: 

•Location: We are currently living in Kamppi (5 minutes from the city centre) and we would like to find an apartment from Kamppi /Punavuori or nearby. 
•Size: It doesn’t have to be much bigger, but we are open for different options. The most important thing is to find the perfect apartment for our project. If it’s around the same size, we will probably buy another smaller apartment as well to renovate and sell or rent. 
•Other: I love old buildings, high ceilings and big windows – so that’s a must. 

Photos by Pinterest

29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *