Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

3 x KEVÄTTYYLI

may 4, 2018, Fashion

 

Olisi aika kurkata Marks & Spencerin kevään muotia. Kävin reilu viikko sitten Helsingin Sokoksella kurkkaamassa valikoimaa ja sieltähän löytyi vaikka ja mitä, mutta tyylilleni ominaiseen tapaan päädyin valitsemaan kaikki ajattomat klassikot – trenssistä nahkatakkiin.
Tässä ensimmäisessä asussa kiteytyy hyvin tämän kevään suosikkityylini. Trenssi, pehmeä kashmirneule, farkut ja tennarit – ihan täydellinen asu arkeen. Tämä trenssi lähti myös heti äitini mukaan ja hän on siitä kovasti pitänyt. Hinta-laatusuhde oli mielestäni oikein hyvä, nimittäin hintaa takilla oli 89,95€.
It’s time to show you my three spring outfits from Marks & Spencer selection. As you can probably guess, I picked some good old classics; a trench coat, some denim and leather. Hope you get inspired!

 

Pakko myös antaa erikoismaininta Marks & Spencerin kashmirneuleille, josta olen aikaisemmin kirjoittanutkin. Värejä ja malleja on vaikka ja kuinka, laatu on mielettömän hyvä ja hinnat oikein kohtuullisia. Plussana se, että ne on konepestäviä, eivätkä nukkaannu nopeasti. Tämä kermanvärinen neule on ollut käytössä viime aikoina melkeinpä päivittäin.
I need to give a thumbs up for Marks & Spencer’s cashmere quality. I have been using their jumpers before and I totally love them. So soft and also easy to take care of. 
Tämä asu oli mun villikortti tai pikemminkin tuo minihame. En muista, koska olisin viimeksi käyttänyt lyhyttä hametta, mutta jokin sai mut kokeilemaan tota ja jopa fiilistelemään! Uskon, että kokonaisuus toimii, kun valitsin yläosaksi pitkähihaisen simppelin pellavapaidan. Jos päällä olisi ollut avoimempi toppi, niin olo olisi voinut olla turhan alaston.
This outfit was actually my wildcard. I don’t remember when was the last time I wore a mini skirt! But I actually really like the look.
Näistä housuista kirjoitinkin aikaisemmin! Kerrankin valkoiset väljät housut, jotka täyttää kaikki kriteerini: pituus on hyvä, pikkarit tai taskut ei kuulla läpi, istuu sekä vyötäröstä että reisistä – enempää en voisi toivoa! Ihastuin myös kovasti tähän nahkatakkiin, joka on ehdottomasti yksi pehmeimmistä kokeilemistani nahkatakeista. Jos lapussa olisi lukenut Acne, niin en olisi edes kyseenalaistanut. Mutta tällaisia asuja tällä kertaa, mitäs siellä tykättiin?
Marks & Spencerin myymälät löytyvät seuraavista Sokoksista: Helsinki, Jyväskylä, Porvoo ja Tampere. Tuotteissa valikoima vaihtelee myymälöittäin, mutta suurinosa postauksen tuotteista löytyy kaikista myymälöistä.
You have probably seen these pants before on me? I really like them, it’s actually quite hard to find the perfect pair of flared white pants. I totally love these! They aren’t see-through and the fit is also on point. 

 

Photos by Linda Juhola

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *